ROWENTA X-TOUCH AC9736WO

X-TOUCH AC9736WO
Hihetetlenül nagy teljesítmény. Meglepően kis méretű.

A Rowenta X-TOUCH kézi és morszaporszívó semmi máshoz nem hasonlítható takarítási élményt biztosít, a csúcsminőségű technológia pedig lenyűgöző teljesítményt nyújt a mindennapi takarításnál, ráadásul hihetetlenül kompakt formában. A töltőállomás feltölti a porszívó akkumulátorát, amelynek köszönhetően a porszívó bármikor üzemelésre kész állapotban tartható. Fedezze fel a hatékony takarítás forradalmi megoldását, amely megkönnyíti mindennapjait a váratlan helyzetekben.

Cikkszám : AC9736WO

A termékelőnyei

Rowenta X-TOUCH Akkumulátoros kézi porszívó

A Rowenta X-TOUCH kézi és morzsaporszívó kombinálja a mélytisztítási csúcstechnológiát a rendkívül könnyű, kompakt dizájnnal. Most mindkét világ legjava csupán egy karnyújtásra van Öntől: kiváló, Nano Digital motor technológia 80 000/perc fordulatszámmal és 492 liter szívóteljesítménnyel, és mindez továbbfejlesztett, trendi dizájnnal és jobb ergonómiával. Tapasztalja meg a különbséget ezzel a rendkívül könnyű porszívóval, amelynek a súlya csupán 0,6 kilogramm, és amellyel gyorsan és könnyen elvégezhetők a kisebb és sürgős takarítások, vagy az étkezés utáni kisebb takarítások - a töltőállomásnak köszönhetően a készülék mindig feltöltve és használatra kész állapotban van. Ez az ultra modern, hordozható porszívó abszolút forradalmi termék a praktikus funkcióknak köszönhetően: a porgyűjtő edény egyszerű és higiénikus ürítése, porral való érintkezés nélkül, LED világítás az összes rejtett szennyeződés felfedezéséhez, egyszerű kezelés, egyetlen nyomógomb segítségével és még sok más funkció.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény
Vezeték nélküli morzsaporszívó kategória Száraz  
Technológia Cyclonic Technology hatékony légáramlat rendszer  
Sebességfokozatok száma 1  
Your habits Easy, quick and daily cleaning  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Akkumulátor
Működési idő (min. pozíció) 10  
Újratöltés típusa Töltőtalp  
FELSZERELTSÉG
Réstisztító fej    
Portartály/zsák űrtartalma 200  ml
DESIGN
Egyebek Kis kefe  
Színek Szürke és fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.