Milyen hajvágógépet válasszon Olyat, mely könnyen a mindennapok részévé vállhat

Többen már rájöttek: a vágógépek világában nem könnyű kiigazodni. Döntsön szívvel! Ez a férfiak dolga

Hogyan válasszon vágógépet, mely a mindennapi életének részévé válik, és Önnel tölti a tükör (ami annyi mindent látott már) előtti kómás ébredést korán reggel vagy egy átbulizott éjszaka után? Nem kell pánikba esni. Adunk Önnek néhány professzionális tanácsot, melyek segítenek gyorsan kiválasztani az arcára a kívánt kinézetet varázsoló ideális vágógépet...

Az esztétikai kérdések a férfiaknál egyre bonyolultabbak... A barlanglakóktól a metroszexuális őrületig mindenhol elég tér van az összes lehetséges stílusra. Jól van. A modern férfi haját valamelyest idomítani kell, de nem világos, milyen mértékben.

  • 01_Choose_the_trimmer_hair.body.face_HU.png
  • 02_Choose_the_trimmer_clean.look_HU.png

Jolly Joker a többfunkciós vágógépek között

Azoknak a férfiaknak, akik szeretnék egyszerűbbé tenni az életüket, a Rowenta For Men 2, 3 vagy 4 funkciót kínál egyetlen vágó berendezésben.

A különböző modellek különböző funkciókkal rendelkeznek

  • szakáll + haj

  • szakáll + haj + test

  • szakáll + haj + test + orr- és fülszőrök

Ismerkedjen meg a termékekkel

saját vágógép mindenkinek

Elsőosztályú elegancia igényes férfiaknak?

Imádja a pontosságot és mindig elsőosztályú teljesítményt kér? Akkor Ön számára a különböző testzónák formázására alkalmas modellek az ideálisak. Leginkább az ellenálló titán kezelésű vágógépek hosszantartó éles pengével és extrém hatékonysággal.

Az állítható többpozíciós fésű rendszernek köszönhetően munkát takarít meg a toldóelemek cseréjénél. Természetesen a vágásméret nagyon széles skáláját kínálják.

Lezser stílus, állandóan mozgásban

Ne akarjon 2 órát tölteni a kinézet formázásával. Praktikus és egyszerű megoldásra van szüksége, otthonra és szabadidőre egyaránt. Rozsdamentes acél, titán kezelésű pengék a hosszantartó precíz vágásért, a fésű toldóelemek gyors cseréjét lehetővé tévő rendszer, és a vízben való használhatóság - ezek a Wet & Dry modellek.

Önnek valók a speciálisan egy adott testzónára kialakított modellek. Könnyen használhatók, Hair Vacuum funkcióval rendelkeznek, így nem kell majd a takarítással foglalkoznia.

Precíz férfi divatos kinézettel

Legyen szó 3 napos borostáról vagy ápolt hipszter szakállról, a speciális precizitású szakállvágóban nem fog csalódni.

A vezeték nélküli változat a jó akkumulátor élettartammal teljes mozgásszabadságot és mobil használatot nyújt. És még ha a vágógép dizájnja is elegáns, annál jobb!