Csendes porszívózás a Rowentával

Otthonunk tisztántartásában nélkülözhetetlen szerepet játszanak a porszívók, melyek időről-időre egyre hatékonyabbá váltak. A por mellett felszívják az állatszőrt és az összes allergént, így napi szinten egészségesebb környezetet garantálnak számunkra. Egyetlen negatív tulajdonságuk, hogy általában elég hangosak.

A porszívóhasználat során a legfőbb kellemetlenség számunkra a zajhatás (legalábbis egy 2013 júniusában végzett tanulmány szerint, melyet Franciaországban, Olaszországban és Németországban végeztek). A hagyományos porszívók 80 decibeles zajszintje a kedvenc TV- vagy rádióműsorunkkal is felveszi a versenyt. Ezzel szemben a Rowenta 3 decibellel csökkentett zajszintű készülékeinél az általuk kibocsátott zajszennyezés is alacsonyabb, egész pontosan fele akkora. A Rowenta porszívókkal tehát nem kell aggódnunk a háborgó szomszédok miatt, a nap bármely szakában zavarkeltés nélkül porszívózhatunk. Tény, hogy a fogyasztók nagy része azt gondolja, hogy a nagy teljesítmény- és szívóhatás egyenesen arányos a megnövekedett zajszinttel – ezt a felvetést azonban a Rowenta rendkívül halk, mégis kiemelkedő teljesítményű porszívói alaposan megcáfolják.

 • vacuuminsilence_bannerleft.png
 • vacuuminsilence_bannerright.png

Hasonlítsa össze A KÜLÖNBÖZŐ ZAJSZINTEKET

 • vacuuminsilence_icon1.png

  140 db(A)

  Repülőgép felszállás

 • vacuuminsilence_icon2.png

  90 db(A)

  Fűnyíró

 • vacuuminsilence_icon3.png

  70 dB(A)

  Televízió

 • vacuuminsilence_icon4.png

  60/65 dB(A)

  Kétoldalú beszélgetés

 • vacuuminsilence_icon5.png

  62 dB(A)

  A Silence Force Extreme porszívó

rowenta : 15 ÉV KUTATÁS A HALK PORSZÍVÓZÁSÉRT

15 évnyi kutatása során a Rowenta három kulcselemet optimalizált porszívói kivitelezésében a halk működésért

1. A Silence technológia a felfüggesztett villanymotoron alapszik, mely egy dupla kagylóban kapott helyet a rezgés és az alkatrészek zörgésének minimalizálása érdekében. A légáramlás hangjának csökkentését nagy vízzáró gumicsövek biztosítják. Ez a technológia teszi lehetővé a por hatékony mégis diszkrét eltávolítását és a porszívókefe halk használatát is.

2. A porszívófej formája és a porszívócső kialakítása szintén hozzájárul a halk működéshez.

3. A porszívók nagyméretű puha gumikerekekkel lettek ellátva, melyek parkettán és járólapon egyaránt halk gördülést tesznek lehetővé.

ROWENTA SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383

A 4A Silence Force porszívó az európai energiafogyasztási címke minden tesztjén a lehető legmagasabb pontszámmal ment át, elérve a színtiszta A értékelést. Ez a porszívó gördülékeny és csendes működésével kompakt kiszerelésben és különleges tartozékaival magas teljesítményt nyújt háziállattal rendelkező háztartások számára, ezzel a takarítás újszerű megoldását kínálva a háziállat-tulajdonosoknak.

ROWENTA COMPACT POWER CYCLONIC PARQUET RO3750

A Compact Power™ Cyclonicot azoknak terveztük, akik könnyen használható és hatékony porszívókat keresnek. Ez az új sorozat 3A hatékonyságot nyújt, és osztálya legjobb eredményeit biztosítja a kemény padlók tisztítása, a porszűrés és az energetikai hatékonyság terén. A Compact Power™ Cyclonic ráadásul továbbfejlesztett használati ergonómiát, valamint egyszerű használatot, hordozást és tárolást kínál.

Mit árul el az energiacímke?

2014 szeptembere óta minden porszívót kötelező energiacímkével ellátni. A címkén szereplő energiaosztály az elektromos teljesítményt alapul véve kerül meghatározásra, figyelembe véve a készülék teljesítményét (az energiahatékonyság az energiafogyasztás és az átlagos tisztítási teljesítmény kombinációja “A”-tól “G” osztályig – a megtakarítás átlagosan 6 EUR/év az adott országtól függően, az átlagos európai villamosenergia-költségekkel számolva).

Végül, de nem utolsó sorban az energiacímkén feltüntetésre kerül a decibelben megadott zajszint, illetve kilowatt/órában megadott az átlagos éves energiafogyasztás (hetente 1 órányi porszívózással számolva egy 87m²-es lakásban).

A választás megkönnyítése érdekében a Rowenta öko porszívók dupla energiacímkével lettek ellátva, melyen feltüntetésre kerül a hagyományos modellekhez mért tisztítási teljesítmény, valamint a várható energiamegtakarítás a készülék normál használatára vonatkozóan.