Fájdalommentes epilálás hosszútávú hatással a Rowentával

Fürdők, masszázsok... A szépség terén alkalmazott szertartások a lazulás, különleges megnyugvás és kellemes illatok szinonimái.

Azonban mindig van egy kivétel, ami ebben az esetben az epilálás. Fontos hozzátenni, hogy bizonyos esetekben a hátrányok vonzzák egymást: időigényes, nem mindig hatékony, és ráadásul fájdalmas is. Leegyszerűsítve, amennyiben a szőrszálak eltávolításának útjára szeretne lépni, lelki felkészülésre és rengeteg időre lesz szüksége.

  • Painless_Epilation_59%_HU.jpg
  • Painless_Epilation_depilation_HU.jpg

Már különféle módokat próbáltunk ki a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására.

Léteznek viaszt, mézet, de cukrot használó technikák is. Még ha általános szempontból hatékonyak is, gyakorlást, és olykor kézügyességet is igényelnek. Ha túl forró, megégetheti magát. Ha langyos, nem eléggé hatékony. Ezenkívül pedig minden esetben el kell távolítania a maradékokat. És itt jutnak szóhoz az elektromos epilátorok. Praktikusak és könnyen használhatók, céljuk pedig egyszerűen megszabadítani a nemkívánatos szőrszálaktól. Való igaz, hogy a szőrök eltávolítása fájdalom nélkül nem lehetséges.

De ez már nem érvényes. A Rowenta más technikákat alkalmaz, így a „szőreltávolítás“ műveletét teljes nyugalomban is el lehet végezni.

made in rowenta

Először is van egy Soft Extreme technikánk. Ez rafináltan használja a Soft Sensation vibrációs panelt, mely érzésteleníti a bőrt, mielőtt kiteszi a friss levegő nyugtató hatásának. Így a bőrt átverjük, majd elkényeztetjük, mindezt a saját javunkra és kényelmünkért.

A következő berendezés az AquaPerfect Soft. Ez azon az észrevételen alapul, hogy a bőr vízsugár alatt kevésbé érzékeny és jobban megadja magát. Ezért a Rowenta megalkotta a zuhany alatt és kádban is használható elektromos epilátort. Az epilálás így nemcsak hatékony, de szinte teljesen fájdalommentes is. Az epilátor víz alatt történő használatával pedig időt takarít meg. Felfrissülve és pihenten pedig foglalkozhat a bőr hidratálásával és élvezheti a szőrmentes két vagy három hetet.

Amennyiben tényleg hosszantartó epilálási hatást szeretne elérni, válassza az intenzív pulzáló fény (IPL, vagyis Intense Pulse Light) technológiát alkalmazó epilátorokat. A technológiát a szépségszalonban dolgozó profik segédjei ihlették. Ezek az epilátorok nem mini csipeszeket használnak, hanem fénysugarat, mely megcélozza és gyökerestől távolítja el a szőrszálakat.

tudta, hogy...?

Az IPL technológiát alkalmazó epilátorok fénysugarat használnak, mely gyökerestől távolítja el a szőrszálakat.

Hogy pontosabbak legyünk, a szőrökben lévő melanin az, amely magához vonzza a fénysugarakat. Ezek így a bőr alá kerülnek egészen a szőrmirigyig, melyet megsemmisít. Tekintettel arra, hogy a pulzáló fény technológiát alkalmazó epilátorok csupán a növésben lévő szőrszálakat távolítják el, a nemkívánatos szőrszálak eltávolítását követően több ilyen kezelést kell elvégezni. Idővel a több kezelés hatására a bőr simább és puhább. Noha nem beszélhetünk folyamatos epilálásról, hosszútávú folyamatról van szó, mely akár több évig is hatékony lehet. További előny az a tény, hogy ez a technológia nem sérti a bőrt és nem okoz rajta semmilyen elváltozást. Használható az egész testen, még az érzékeny részeken is. Ráadásul az IPL epilátorral végzett kezelés teljesen fájdalommentes.