Csendes ventilátorok a friss és kényelmes légkörért

Az otthon kényelmét nem csak a díszek és az elrendezés jelentik, hanem a levegő is. Szeretnénk, ha érezné a nyári frissesség paradicsomát. Ezt a hűsítő érintést bármikor megkaphatja az Önnek megfelelő intenzitással.

  • Silent_Fans_87%_HU.jpg
  • Silent_Fans_67%_HU.jpg

A ventilátorokat általában két fő kritérium alapján választjuk.

Ezek közül az első a hűtőteljesítmény. Ez nem csak a lapátok hosszától, és így a berendezés átmérőjétől, hanem a motor teljesítményétől is függ. A 60 W vagy nagyobb teljesítményű motor képes hatékony szellőztetést biztosítani.

A második kritérium a zajszint. Csak nehezen élvezhető a ventilátor hűsítő levegője, ha teljes fordulatszámnál nem halljuk a kedvenc TV-műsorunkat, vagy nem tudunk miatta elaludni.

made in rowenta

A Rowenta szorgalmasan dolgozott ezen a két szemponton a Turbo Silence ventilátorcsalád tervezése során. A 70 W teljesítményű motorral és 40 cm átmérőjű lapátokkal felszerelt ventilátorok képesek akár a 80 m3/perces levegőáramlás biztosítására. Ennek a légáramlásnak köszönhetően még a legnagyobb helyiségekben is hatékonyak lesznek. Az automatikus oszcilláció funkció és a négy sebesség lehetővé teszi a ventilátor szabályozását a hűteni kívánt térnek megfelelően.

A második szempont, melyet a Rowenta ventilátorok megalkotóit foglalkoztatta, a berendezések zajszintje volt. Az 50 dB zajszinttel 1-es sebességnél a Turbo Silence ventilátorok nagyon visszafogottak. Ezért nyugodtan használhatja őket éjjel is anélkül, hogy zavarnák Önt alvás közben. A csendes ventilátorok alapzattal vagy álló változatban kaphatók. Az első típus az asztalra helyezhető, a második pedig állítható magasságú. Könnyen áthelyezheti a nappali kanapétól a konyhába.

Az egyik előny, mely gyakran feledésbe merül, az a tény, hogy a ventilátorral a repülő rovarok sem tudnak mit kezdeni: a légáramlás túl erős az apró szárnyaikhoz! Akár meg is sajnálhatnánk őket, de ez ugyanakkor jó hír azoknak, akik a szúnyogok számára ellenállhatatlanok. Ennek köszönhetően egyszerű védelmet is jelent a kellemetlen szúnyogcsípésekkel szemben, melyekkel könnyen gyarapodhat a kellemes nyári esték során. Az ezen hatás növelésére a Rowenta kifejlesztette a Turbo Silent Protect ventilátort. A szúnyogok elleni védelem funkció egy tokot tartalmaz szúnyogok elleni tablettákkal. Biztosítja a termékek taszító hatásának szétterjedését. A sorozat vezető termékeként

elektronikus vezérlőpanellel is fel van szerelve, mely levehető a ventilátorról és távirányítóként is használható.

Maximális hűtési teljesítménnyel és minimális zajszinttel rendelkezik, a praktikus funkcióknak köszönhetően pedig nyugodtan álmodozhat a tökéletes mexikói sziesztáról.

* Brazíliában 2011. decemberben, 896 személyen végzett „Usage & Attitude“ tanulmány

Ezek a termékekÉRDEKELHETIK ÖNT