ROWENTA AQUA PERFECT HU5220F0

AQUA PERFECT HU5220F0
IDEÁLIS NEDVESSÉGTARTALOM Az OPTIMÁLIS KÉNYELEMÉRT

Az Aqua Perfect csendes párásítója gondoskodik otthonában a száraz levegő okozta káros hatások elleni védelemről, biztosítva a megfelelő nedvességtartalmat. Értékelni fogja a magas teljesítményt három intelligens működési móddal, mely biztosítja a kívánt nedvességtartalmat, valamint az antibakteriális oldatot a tisztább páráért.* Mindez a teljesen komfortos használat mellett, melyről a gyorsaság különféle beállításai és az ergonomikus kivitelezés gondoskodnak.

Cikkszám : HU5220F0

A termékelőnyei

Aqua Perfect párásító: Tökéletes nedvesség az otthon kényelméért

Az Aqua Perfect csendes párásítója gondoskodik otthonában a száraz levegő okozta káros hatások elleni védelemről, biztosítva a tökéletes nedvességtartalmat és optimális kényelmet. A pára nagy teljesítményű távozását három intelligens üzemmód kíséri: Auto Comfort üzemmód a páratartalom automatikus szabályozására a helyiség hőmérséklete alapján, Control üzemmód a 45 és 90%-os relatív páratartalom közötti beállításért, és Continuous az állandó párakibocsátásért. Ezen csendes párásító esetében a pára nagy teljesítményű távozásán kívül szintén rendelkezésre áll egy nagyméretű víztartály és három állítható fokozat. Mi több, a vízzel töltött alsó rész antibakteriális oldatot tartalmaz a mikrobák szaporodásának megállítására* a tisztább páráért és az Ön és családja védelméért. Ráadásként a praktikus funkciók közül nem hiányozhat az éjszakai üzemmód, a 12 órás időzítő, valamint az egyszerű használatot és hordozást elősegítő ergonomikus dizájn.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TECHNOLOGY
Termékek típusa Párásító  
Technológia típusa Ultraszonikus  
Melegítő funkció    
Gőz Meleg és hideg  
PERFORMANCE
Gőzkibocsátás (ml/h) 380  
Területi kapacitás 53,6 m2  
Víztartály űrtartalma 5,9  L
Működési idő akár 30 órán keresztül  
Zajszint csak 40  dB(A)
Sebességfokozatok száma 3  
INTELLIGENCE
Automatikus üzemmód    
Éjszakai mód    
Páratartalommérő    
Szoba páratartalomszintjének jelzése    
Páratartalomszint-beállítás Yes  
COMFORT IN USE
Antibakteriális funkció    
Vízszintjelző    
Automatikus kikapcsolás    
Kivehető víztartály    
Kezelőpanel Elektromos  
Időzítő 12  h
Hangulatvilágítás    
Fogantyú Összecsukható  
A csomag részét képező további kiegészítők 2 db vízkőoldó  
Teljesítmény 110  
Egyebek 220-240 V 50-60 Hz  
Színek Fekete és ezüst  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Tisztítás előtt mindig kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a konnektorból.
Soha ne merítse a termék alját, a hálózati kábelt vagy a csatlakozóaljzatot vízbe vagy más folyadékba. A készülék tisztításához ne használjon tisztítószert vagy súrolószert.
Fontos a víztartály, a porlasztókamra (a kerámia tárcsa körül) és a készülék alatti szellőzőnyílások rendszeres tisztítása.
A tárcsa tisztítása: A kerámiatárcsa rendszeres tisztítása megakadályozza a vízkő kialakulását. A tárcsa károsodásának elkerülése érdekében ne használjon kemény vagy érdes súrolóeszközöket.
A víztartály tisztítása: Távolítsa el az vízkőmentesítő patront (a modelltől függően), öblítse át tiszta vízben, majd mosogassa el a tartályt és annak kupakját szappanos vízzel.
A porlasztókamra tisztítása: Töltse fel a porlasztókamrát félig víz, félig ecet keverékkel, hagyja 4 órán át hatni, majd ürítse ki, és öblítse át tiszta vízzel (Ügyeljen arra, hogy a víz ne kerüljön a ventilátor nyílásába!).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.