Air Force Precision Rowenta szakállvágó szívó technológiával

Az elmúlt néhány évben újra népszerűvé vált a szakáll a férfiaknál életkortól függetlenül. Sokuknak nélkülözhetetlen divatos kiegészítőt jelent, mely karakteresség teszi az arcukat.

Ami a szakállat illeti, klasszikus a bármilyen alkalomhoz illő 3 napos borosta. Az 5 mm-es borosta egy lezserebb megoldás. A 8 mm hosszúságú szakáll kellemes felfrissülést jelent egy társaságban töltött hétvége során. Bármelyik esetben a kinézet formázásának tökéletes módját jelenti az alkalomnak megfelelően. Nem beszélve arról, hogy ennek köszönhetően nem kell mindennap borotválkoznia. A legérzékenyebb bőrűeknek ez felér egy megérdemelt nyaralással. Ki is vonná kétségbe a szükségességét, ha kevesebb odafigyelést igényel és stílusformáló.

  • Air_Force_Precision_95%_HU_01.png
  • Air_Force_Precision_21_trimming_HU_01.png

made in rowenta

Az Air Force Precision szakállvágók hatékony berendezések, melyek lehetővé teszik a szakáll gyors vágását saját elképzelése szerint. A 21 vágási szintnek köszönhetően 0,5-től 10 mm-ig kiválaszthatja, milyen szakállat szeretne. Minden lehetséges stílus a rendelkezésére áll, beleértve a 3 napos borostát is. Lehetővé teszi a praktikus akkumulátoros használatot 35 perces élettartammal, ami elegendő idő stílusának a finomítására.

A szakállgyűjtőnek és a vákuumos szívó rendszernek köszönhetően az Air Force Precision szakállvágók teljesen hordozhatók. Ha siet, gyorsan megborotválkozhat autóban vagy a liftben, és nem hagy maga után szőrszálakat. A szakállgyűjtő nagyon könnyen tisztítható: pillanatok alatt levehető és kiüríthető. Ugyanez érvényes a pengékre is, melyek kivehetők és egy kis kefével megtisztíthatók. Természetesen a szemeteskosár, nem a mosdó fölött. Nincs több rendetlenség.

Ezek a termékekÉRDEKELHETIK ÖNT