A ROWENTA GONDOSKODIK

 

HIVATALOS SZERVIZBEN TÖRTÉNŐ JAVÍTÁS ESETÉN INGYENES CSEREPORSZÍVÓ KÖLCSÖNZÉSE
A JAVÍTÁS IDŐTARTAMÁRA

 

Jóllehet a Rowenta porszívók már régóta egyet jelentenek a minőség garanciájával, és a csúcstechnológia és az egyszerű használat jellemzi őket, előfordulhat, hogy tanácsra- vagy egy meghibásodott alkatrész javítására lenne szüksége.

Előre gondolkodunk, ezért hoztuk létre ’A Rowenta Gondoskodik’ szolgáltatásunkat, amelynek keretein belül még magasabb szintű ellátást nyújthatunk Önnek.

 

 

Segítünk Önnek a porszívó beállításában, üzemeltetésében és karbantartásában.

Tanácsra van szüksége a porszívó használatához? Látogasson el a https://www.rowenta.hu/kapcsolat weboldalunkra, vagy a Rowenta HU YouTube-csatornára. Nem találta meg a választ a kérdésére? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi telefonszámon: +36 1 801 8434. Az ügyfélszolgálaton képzett kollégáink szakértő tanácsokkal látják el Önt porszívója beállításával, üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatban.

 

Professzionális javítást biztosítunk Önnek.

A Rowenta a legnagyobb gondossággal végzi a porszívók fejlesztését és gyártását. Ha ennek ellenére meghibásodna a készüléke, akkor kérjük keresse fel a hivatalos regionális szakszervizeink egyikét. Ezek listája itt található: https://www.rowenta.hu/ugyfelszolgaltatasok/garancia-javitasok/javitasok. A gyors és minőségi javítás érdekében a hivatalos szakszervizeink naponta, közvetlenül a központi raktárból rendelnek alkatrészeket. 

 

A garanciális javítás időtartamára csereporszívót kölcsönzünk Önnek. 

Amennyiben a javítási idő 7 napnál hosszabbra nyúlik, a hivatalos szakszervizünk felajánlja Önnek egy csereporszívó ingyenes kölcsönzését, amelyet közvetlenül a hivatalos szakszervizben vehet át. 

A kölcsönzés menete:

1.    Abban az esetben, ha az Ön által megvásárolt Rowenta porszívó meghibásodna, a vásárlást igazoló bizonylattal együtt vigye el a legközelebbi Rowenta hivatalos szakszervizbe.

2.    Amennyiben a javítás több, mint 7 napot vesz igénybe, a szerviz csereporszívó-kölcsönzési szolgáltatást kínál Önnek.

3.    A szakszerviz lehetőséget biztosít az aktuálisan raktáron lévő tartalék készülék kölcsönzésére. Ez egy Rowenta robotporszívó vagy rúdporszívó lesz.

4.    A kölcsönzéshez a szakszervizben ki kell töltenie és alá kell írnia a regisztrációs űrlapot, és el kell fogadnia a kölcsönzés feltételeit, beleértve azt is, hogy a porszívót minden további szolgáltatás nélkül bérli, és hogy azt a saját készülékének javítását követően sértetlenül visszaadja.

5.    A javítás elvégeztével az illetékes szakszerviz felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy át tudja venni a megjavított porszívót.

6.    Ezt követően a kölcsönzött, működő és tiszta porszívót vissza kell vinnie a szakszervizbe. 

 

Az ’A ROWENTA GONDOSKODIK’ szolgáltatásunkban részt vevő porszívók listája

 

 RH98Cx X-FORCE FLEX 12.60 Aqua

RH98Ax X-FORCE FLEX 12.60 Animal

RH99xx X-FORCE FLEX 14.60 / 15.60

RR90xx ROBOT X-PLORER S130 AI

RR85xx ROBOT X-PLORER S75s / S75s+

RR79xx ROBOT X-PLORER S95

RR78xx ROBOT X-PLORER S120 AI

RO74xx SILENCE FORCE ALLERGY+ 58dB

RO61xx GREEN FORCE ECO

RO76xx SF CYCLONIC 65dB

RO72xx SF CYCLONIC 67dB