ROWENTA X-PLORER Serie 40 Animal + Connect RR7267WH

X-PLORER Serie 40 Animal + Connect RR7267WH
Vesse be az állatszőrök elleni harcban

A Rowenta X-PLORER Serie 40 robotporszívóban egy remek segítőtársra talál, amely könnyen eltávolítja az állatszőröket és kitakarítja a lakást, anélkül, hogy Önnek ezért a kisujját is mozdítania kellene! Az Aqua Power rendszer porszívózás közben fel is törli a padlót, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és tökéletes eredményt biztosít! A rendkívül hatékony Animal Turbo kefe felporszívózza az állati szőröket és a porcsomókat, amivel nagymértékben segíti a lakás tisztántartását. A mágnesszalag segítségével kijelölheti az otthonában azokat a helyeket, ahová nem szeretné, hogy a robot eljusson. A rendkívül pontos Smart Discovery 2.0 navigációs rendszer egyúttal lehetővé teszi, hogy a teljes otthonát lefedje a takarításhoz. Ezen kívül a készülék kezelése rendkívül intuitív és könnyű: egyszerűen csak csatlakozzon az alkalmazáshoz és kezelje a robotot bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bízhatja!

Cikkszám : RR7267WH

A termékelőnyei

Rowenta X-PLORER Serie 40 RR875WH Robotporszívó Vesse be az állatszőrök elleni harcban

Takarítsa ki a lakást és szabaduljon meg az állatszőröktől anélkül, hogy egy ujját is megmozdítaná, a Rowenta X-PLORER Serie 40 felmosó robotnak köszönhetően! Az Aqua Power rendszer porszívózás közben fel is törli a padlót, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és tökéletes eredményeket biztosít! A porszívó titkos fegyvere a rendkívül hatékony, kifejezetten az állattulajdonosok részére kifejlesztett, két anyag kombinációjával készült Animal Turbo kefe: ez a robotporszívó könnyen felporszívózza az állatszőröket és a porcsomókat, sőt még a szőnyegbe taposott szőrszálakat is eltávolítja. Jelentős mértékben megkönnyíti a takarítást. A mágnesszalag segítségével kijelölheti az otthonában azokat a helyeket, ahová nem szeretné, hogy a robot eljusson. A rendkívül pontos Smart Discovery 2.0 navigációs rendszer egyúttal lehetővé teszi, hogy a teljes otthonát lefedje a takarításhoz. Ezen kívül a robot rendkívül intuitív módon és könnyen használható, amelynek köszönhetően nemcsak testileg, hanem szellemileg is megpihenhet! Az alkalmazáshoz történő csatlakozás után könnyen megtervezheti és beállíthatja a takarítást – bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bízhatja!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Technológia Forgó középső kefe  
Kefe típusa Gumikefe  
Oldalsó kefe 2  
Motorizáltság Univerzális motor  
Teljesítményszintek 1  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Távolságmérő rendszer Elülső érzékelők  
Lépcsőérzékelő rendszer Igen: 3 lejtő érzékelő  
Virtuális falak Yes: 1 magnetic strap  
Type of navigation Standard (random)  
Scheduling    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Működési idő (min. pozíció) 150 min  
Újratöltési idő 6 óra  
Újratöltés típusa Töltőtalp  
Intöltő    
Wifi connectivity (app Rowenta robots and vocal assistants)    
Vezérlőrendszer Igen: mobilalkalmazás  
Porszákos kapacitás 0,44  L
Beszélő robot Nem  
Zajszint 60  dB(A)
Méretek 32,5x32,5x8  cm
Színek Fehér  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Vezeték nélküli működés 150 min  
Unit Battery weight 184  g
Animal care    

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A robot alkalmazás kizárólag okostelefonokra használható.
Termékeink az összes szolgáltatóval és a piacon lévő legtöbb modemmel kompatibilisek.
A terméket bármilyen WEP, WPA és WPA2 típusú Wi-Fi-hez csatlakoztathatja a 2,4 GHz-es frekvenciasávon.

Figyelmeztetés:
A termék nem tud csatlakozni 5 GHz-es Wi-Fi-hez.
A speciális karaktereket tartalmazó jelszót használó Wi-Fi nem fog olyan jól működni, mint a nyílt Wi-Fi (amelyhez nincs szükség jelszóra).
A kezdőképernyő jobb oldalán található „Settings” (Beállítások) részben válassza ki a „WiFi settings” (Wi-Fi-beállítások) és a „activate WiFi” (Wi-Fi aktiválása) lehetőséget.
Ezután válassza ki a Wi-Fi-hálózatot, és írja be a jelszavát.
Az okostelefon beállításaiban ellenőrizheti, hogy az okostelefon csatlakozik-e az otthoni Wi-Fi-hálózathoz. Az otthoni Wi-Fi-hálózatnak internetkapcsolattal kell rendelkeznie.
Itt található a leggyakoribb problémák és megoldások listája gyakorisági sorrend alapján.

 1. A párosítás sikeres volt, de a készülék nincs csatlakoztatva: ha az alkalmazásban azt látja, hogy a készülék nincs csatlakoztatva, zárja be és nyissa meg újra az alkalmazást.

  Ha a művelet után sem látja a készüléket,
  - Explorer Serie 40 termékek: vegye ki a robotot a dokkolóból, és nyomja le a gombot 3 másodpercig. Ha egy másik telefont szeretne társítani, előfordulhat, hogy többször meg kell nyomnia a gombot, hogy az narancssárgán villogjon.
  - Explorer Serie 60 termékek: indítsa újra a robotot a portartály melletti kapcsolóval.
  - Explorer Serie 80 termékek: indítsa újra a robotot a robot alatti kapcsolóval.

 2. Wi-Fi-kapcsolat: ellenőrizze a Wi-Fi jelszavát, és pontosan írja be.

 3. Tartsa okostelefonját a készülék és a modem közelében a párosítási folyamat végéig.

 4. Android hozzáférési pont: győződjön meg róla, hogy fennáll a kapcsolat a készülékkel, amikor megerősítő üzenetet lát. Ez az üzenet kétszer is megjelenhet a párosítási folyamat során.

 5. iOS hozzáférési pont: többszöri próbálkozás után indítsa újra az okostelefont.

 6. iOS hozzáférési pont: a készülékhez való csatlakozás során megjelenik egy felugró ablak, amely arra kéri Önt, hogy kapcsolódjon a „SEB_ACCESS_POINT” hálózatra. Nyomja meg a „Csatlakozás” gombot.

 7. Hozzáférési pont: a hozzáférési pont aktiválásakor,
  - Explorer Serie 40 termékek: a LED narancssárgán villog és hallja a dupla sípolást?
  - Explorer Serie 60 termékek: gyorsan villog a Wi-Fi jelzőfénye és hallja a sípolást?
  - Explorer Serie 80 termékek: villog a Wi-Fi jelzőfénye?

  Ha nem, próbálkozzon újra.

 8. Android hozzáférési pont: többszöri próbálkozás után távolítsa el a „SEB_AccessPoint” hálózatot az okostelefon beállításaiból, ha látható.

 9. Android hozzáférési pont: Néhány okostelefon rendelkezik olyan Wi-Fi-beállításokkal, amelyek révén elkerülheti a kapcsolódást az internetkapcsolattal nem rendelkező Wi-Fi-kre.

  A párosításhoz kapcsolja ki ezt az opciót, hogy az okostelefon lehetővé tudja tenni a kapcsolódást a készülékhez. Ez az opciót olyan Xiaomi okostelefonok esetén használható, mint a Pocophone F1 és a Redmi Note 8.

 10. Internetkapcsolat: Győződjön meg arról, hogy a párosítani kívánt készüléknek nincs szüksége proxyra.

 11. Android: engedélyeznie kell a geolokációt.

 12. Internetkapcsolat: ellenőrizze, hogy a készülék csatlakoztatásához a 2,4 GHz-es hálózatot választotta a Wi-Fi beállításban, és nem az 5 GHz-es hálózatot.

 13. Kapcsolódás a felhőhöz: ellenőrizze, hogy az otthoni Wi-Fi-hez való automatikus újracsatlakozás működik-e.

 14. Kapcsolódás a felhőhöz: aktiválja okostelefonján a mobiladatot.

 15. Többszöri próbálkozás után: indítsa újra a Wi-Fi modemet.

 16. Többszöri próbálkozás után: húzza ki a hálózati csatlakozót, várjon 20 másodpercet, majd csatlakoztassa újra a készüléket.
  Ha a probléma továbbra is fennáll, állítsa alaphelyzetbe a készüléket (hard reset).
Egyes Xiaomi telefonoknál problémák merülhetnek fel a csatlakozáskor. Szokatlanul sok felugró ablak jelenhet meg.
Az érintett telefonok a MIUI rendszerrel rendelkező készülékek (például a Redmi és a Pocophone modellek).

Ebben az esetben próbálja meg a következő lépéseket:
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése > Rowenta Robots > Egyéb engedélyek. Ezen az oldalon fogadja el a „Wi-Fi-kapcsolat módosítása” engedélyt.
Beállítások > Wi-Fi > További beállítások > Wi-Fi asszisztens. Ezen az oldalon kapcsolja ki a rendelkezésre álló opciókat.
Ennek több oka lehet:
• Nem adta meg a helyes e-mail-címet a fiókhoz. Kérjük, ellenőrizze.
• Nem a helyes jelszót írta be. A visszaállításhoz kérjen ideiglenes jelszót e-mailben, majd módosítsa a jelszót az alkalmazás menüjében.
Ne porszívózzon nedves felületet, semmilyen folyadékot, forró tárgyat (parázs, cigaretta), vagy nagyon finom porózus anyagokat (gipsz, cement, hamu stb.), nagy, éles hulladékot (üveg), veszélyes anyagokat (oldószerek, csiszolóanyagok, stb.) agresszív termékeket (savak, tisztítószerek, stb.), gyúlékony és robbanásveszélyes anyagokat (benzin-, vagy alkohol bázisú anyagok).
Helyezze a töltőállomást egy fal mellé, ahol egyenes a felület és a robot porszívó könnyen megtalálhatja az állomást.
A kiválasztott hely akadálymentes kell, hogy legyen (beleértve a szőnyegeket is). Hagyjon legalább 1,5 méternyi szabad helyet jobbra és balra, valamint 2 méternyi helyet az állomás előtt. Ha a töltőállomást sarokba, vagy nehezen megtalálható helyre teszi, a robot porszívó nem fogja tudni elérni azt.
Az állomás tápkábelét vezesse a fal mellett.
További információkat a használati útmutatóban találhat.
A töltőállomást hagyja állandóan csatlakoztatva (az automatikus feltöltési funkció nem elérhető, ha a töltőállomás nem aktív).
Igen, a robot porszívó érzékelőkkel van felszerelve, amelyek észlelik a lépcsőket és a réseket.
Előfordulhatnak azonban olyan helyzetek, amikor az érzékelők nem olyan hatékonyak. Például ívelt lépcsőszélek, lépcsők melletti szőnyegek, csúszós felületek és akadályok befolyásolhatják az érzékelők teljesítményét.
A robot porszívó használata előtt ellenőrizze, hogy nincs-e akadály, tápkábel, ruházat vagy egyéb potenciálisan veszélyes tárgy, amely a készülék meghibásodását vagy egyéb baleseteket okozhat.
Igen, a robotporszívó tölthető a töltőállomáson, még akkor is, ha a főkapcsolója ki van kapcsolva.
A Serie 40 robot porszívónak 3 navigációs üzemmódja van:
• „Auto” (Automata)
• „Auto-Express” (Auto-Expressz) (30 perces tisztítási munkamenet, amelyet követően a robot visszatér a dokkoló állomásra)
• „Wall follow” (Fal követése) (az üzemmód lehetővé teszi a falak és a sarkok alapos tisztítását)
A takarítás szüneteltetéséhez nyomja meg a robotporszívó bekapcsoló gombját.
A takarítás folytatásához nyomja meg ismét a bekapcsoló gombot.
A robotporszívó visszajuttatásához a dokkolóállomáshoz nyomja meg kétszer a robotporszívó gombját.
Amint a robotporszívó BE/KI gombjának jelzőfénye nem villog, az akkumulátor teljesen fel van töltve.
Mindig tartsa a robot porszívót a dokkolóállomáson, amikor nem használja.
Ha nem tervezi hosszú ideig használni a robotporszívót, akkor a dokkolóhelyen kívül hűvös és száraz helyen tárolhatja. Ellenőrizze, hogy a robotporszívó ki van kapcsolva és az akkumulátor teljesen fel van töltve. Töltse fel az akkumulátort háromhavonta.
Mérje meg a keresztezés nélküli vonalat, amelyet határként szeretne beállítani, és vágja le a szalagból a szükséges hosszt. Ha el kell zárnia egy tárgyat, levághat több darabot is a csíkról. Helyezze a szalagot a padlóra.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében ne érjen hozzá a csatlakozókhoz. Húzza ki a töltőállomást a konnektorból és cseréltesse ki szakszervizben.
Minden használat után ürítse a szemétbe a porgyűjtő tartály tartalmát. Egy ruhával tisztítsa meg a portartály tömítéseit is.
A központi kefét ajánlott hetente egyszer megtisztítani.
További részletek a felhasználói kézikönyvben találhatók.
A szűrőket ajánlott hetente legalább egyszer megtisztítani.
További részletek a felhasználói kézikönyvben találhatók.
A bal, jobb és első kereket rendszeresen meg kell tisztítani, az összegabalyodott haj és szálak eltávolítása érdekében.
Javasoljuk, hogy hetente egyszer tisztítsa meg az érzékelőket és a töltőterminálokat (a roboton és a töltő talpán) tiszta, száraz ruhával.
Az érzékelők és a töltőterminálok tisztítása előtt kapcsolja ki a robotot.
A robot porszívó tisztításához ne használjon tisztítószert.
Egyes részeknél vizet használhat, másoknál csak a száraz ruhát. További részletek a felhasználói kézikönyvben találhatók.
A finom por- és habszűrőt 6 havonta ajánlott cserélni.
Az oldalkeféket 6 havonta cserélje ki újakra.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki a hibás alkatrészt szakszervizben.
Ellenőrizze a következőket:
Nincs-e tele a porgyűjtő tartály.
A szűrők tisztaságát.
Nem tömte-e el valamilyen tárgy, vagy szemét a robot alján lévő szívólyukat.
Ennek több oka lehet:
• Ha a robotporszívó nem a dokkolóhelyről indult, akkor nem tér vissza oda. Ebben az esetben a robotporszívó visszatér a kiindulási pontjába.
• Ha a robotporszívó Spot (Folt) üzemmódban porszívóz, a robot visszatér a kiindulási pontjába.
• Ha a robotporszívót felemelik, majd visszateszik a földre, akkor megpróbálja meghatározni a helyzetét. Ha nem tudja, akkor visszatér a kiindulási pontjához.
A következő műveleteket hajthatja végre:
• Kapcsolja ki, majd kapcsolja be a főkapcsolót.
• Húzza ki a kábelt, és dugja be ismét a töltőállomásba.
• Ellenőrizze, hogy a töltőterminálok és az érzékelőablakok nincsenek eldugulva, majd törölje le a fő testet és a töltőállomást egy száraz ruhával. Ne felejtse el kikapcsolni a főkapcsolóval robotporszívót, mielőtt megszárítaná.
• Ellenőrizze, hogy a töltőállomás közelében nincs-e akadály, például fényvisszaverő tárgy, szék stb.

Ha ezen lépések után az automatikus töltés továbbra sem működik megfelelően, vegye fel a kapcsolatot egy jóváhagyott porszívójavító céggel.
Ez rendszeresen előfordul. A porszívó kockázat nélkül továbbra is csatlakoztatva maradhat a dokkolóhoz.
Figyelem: csak a kijelölt töltőt használja.
Ellenőrizze a következőket:
• Ha a robot alatti kapcsoló jelenleg a „BE” helyzetben van.
• Ha a kijelző világít. Ha nem, töltse fel a robotot a bázisállomáson.
Ellenőrizze a következőket:
• A kerekek alatt nincsenek elakadást előidéző tárgyak.
• A robotot nem blokkolják padlószintkülönbségek.
• Nincs megjelenített hibaüzenet. (lásd a felhasználói kézikönyv hibaelhárítási és hibakódok fejezetét)
A következő műveleteket hajthatja végre:
• Ügyeljen arra, hogy a lépcsőktől/résektől 10 cm-en belül ne legyenek akadályok.
• Száraz ruhával törölje le az érzékelőablakokat.

Ha ezen lépések után a probléma továbbra is fennáll, forduljon egy hivatalos porszívójavító vállalathoz.
Ügyeljen arra, hogy a kefe működését semmi se akadályozza. Tisztítsa meg a kefét az összegabalyodott hajtól és szálaktól.
Ha a kefe sérült, cserélje ki egy újra.
A villogó fény és a hangjelzés hibát jelez.
A hibák leírásairól és megoldásairól a Felhasználói kézikönyvben olvashat bővebben.
A következő műveleteket hajthatja végre:
• Ellenőrizze, hogy a szívócsatorna nincs-e eltömődve.
• Ellenőrizze, hogy a porzsák megfelelően van-e felszerelve.
• Ürítse ki a porzsákot, ha megtelt.
• Távolítsa el a központi kefét és tisztítsa meg.
• Ellenőrizze, hogy a szűrő nem telt-e meg.

Ha ezen lépések után a probléma továbbra is fennáll, forduljon egy hivatalos porszívójavító vállalathoz.
Az elektromos kefe biztonsági funkciója aktiválódik, amikor a robot kockázatot azonosít.

Két helyzet fordulhat elő:
Az elektromos kefe elakad: a robot megpróbálja kiszabadítani és leállítja a porszívót, illetve az elektromos kefét.
A robot megpróbálja kiszabadítani a kefét: ha erre nem képes, kikapcsol, és manuálisan kell ürítenie.

Ha a hálózati kefe a hosszú és/vagy vastag szálak miatt elakad egy vastag szőnyegen, vagy ha a robot hosszú ideig porszívózza a szőnyeget, az elektromos kefe leáll és a porszívózás nélküle folytatódik.
Előfordulhat, hogy a robot bizonyos problémákat tapasztal, amelyekről hibakódokkal értesíti.
A hibakódok leírásairól és megoldásairól a Felhasználói kézikönyvben olvashat bővebben.
Lehet, hogy a szűrőt nem megfelelően helyezte be. Próbálja meg helyesen belehelyezni a szűrőt a tartó nyílásába.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Gondoskodjon az alábbiakról:
• A töltőállomás ne legyen szőnyegen.
• A töltőállomást ne tegye ki napfénynek vagy hőforrásnak.
• A töltőállomás oldalán és elején elég szabad hely legyen, a használati útmutatónak megfelelően. Ha ez nem áll fenn, helyezze át a töltőállomást vagy az útban lévő tárgyakat.
• A kerek csatlakozót helyesen csatlakoztassa a töltőállomáshoz.
• A töltőkábelt csatlakoztassa az elektromos hálózathoz.
• Távolítsa el a töltőállomáshoz közel lévő tárgyakat.
• Távolítsa el a töltőállomás érintkezőihez közel lévő tárgyakat.
• Ha a töltőállomás ki van kapcsolva (a lámpája pirosan ég), kapcsolja be úgy, hogy csatlakoztatja az elektromos hálózathoz.
• Ha a virtuális akadály aktív, az a töltőállomástól legalább 3 méterre legyen, máskülönben a virtuális akadály jele elzárhatja a töltőállomás felé vezető utat, így a robot nem tud oda visszatérni.

Ha a fenti lépések elvégzése után a robot még mindig nem találja a töltőállomást, ellenőriztesse egy jóváhagyott porszívójavító céggel.
Először ellenőrizze, hogy a robotporszívó csatlakozik-e a Wi-Fi hálózatához, úgy, hogy kihúzza a robotot az állomásról, és háromszor megnyomja a főgombot. A robotporszívónak zöld vagy piros színben villognia kell.

Ha a robotporszívó pirosan villog, akkor már nem csatlakozik az internethez. Ellenőrizze a internetkapcsolatot. Ha a kapcsolat működik, indítsa újra a robotporszívót úgy, hogy 3 másodpercig nyomja meg a gombot a kikapcsoláshoz, majd nyomja meg 3 másodpercig a bekapcsoláshoz. Ezután várjon két percet, amíg a termék csatlakozik.
Ha a robotporszívó két perc elteltével még mindig nincs csatlakoztatva, akkor újra elvégezheti a konfigurációs folyamatot:
• A robotporszívó visszaállítása: kapcsolja ki a robotporszívót a fő gomb három másodpercig tartó megnyomásával. Ezután nyomja meg a fő gombot, amíg dupla sípoló hangot nem hall.
• Törölje a terméket az alkalmazásból egy másik párosítás elvégzéséhez: lépjen a beállításokra, és nyomja meg a „Delete product” (Termék törlése) gombot a robotporszívó részleteiben.

Ha a robotporszívó zölden villog, a robot most csatlakozik.
Először a robotot ki kell kapcsolni, ehhez nyomja le a robot főgombját 3 másodpercig, miközben a robot be van kapcsolva.
A robot ezután visszaállítható, ha a főgombot 20 másodpercig lenyomva tartja, miközben a robot ki van kapcsolva. Kettős hangjelzés hallható, amikor az eljárás sikeresen befejeződik.
Ez normális, mivel éppen csatlakozik a termékhez, és azon nincs internetkapcsolat.
Bizonyos okostelefonok esetén, miután csatlakozott a termék Wi-Fi-hálózatához, egy üzenet jelenhet meg, amely megkérdezi, hogy ebben az internetkapcsolat nélküli hálózatban szeretne-e maradni. A sikeres csatlakozás érdekében válaszolja azt, hogy csatlakozni kell ehhez a hálózathoz.
Nem, a készüléket csak beltéri használatra tervezték.
Igen, a robot porszívó érzékelői nem igényelnek fényt a tisztítási munkamenet végrehajtásához.
A robot porszívó hatékonyan működik a kemény padlófelületeken, beleértve csempét, parkettát, laminált padlót, műbőrt, és az 1,5 cm-nél nem vastagabb szőnyegeket.
Igen, javasolt a robot porszívó használata a tisztaság fenntartásához, de vannak olyan felületek, ahol a robotporszívó nem teljesít olyan hatékonyan, mint a hagyományos porszívók.
Igen, ütemezhet egyetlen tisztítási munkamenetet, vagy beállíthat egy napi tisztítási funkciót a mobilalkalmazáson keresztül.
A robotporszívó korlátozása napi egy program, hogy minden elérhető helyiséget optimálisan megtisztíthasson.
Igen. A robotporszívó alvó üzemmódra vált, amikor teljesen feltöltődik.
Igen, a robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony a tisztítás során.
A töltés befejezése után a robotporszívó újraindítja a takarítási folyamatot.
Ennek oka az, hogy a robotporszívó nem a dokkolóhelyről indult: mivel a robotporszívó visszatér a kiindulási pontjához, visszamegy arra a helyre, ahol Spot (Folt) üzemmódban kezdett porszívózni.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A virtuális akadály használatával korlátozható a terület, amelyet robotnak meg kell tisztítania.
Az üres akkumulátor feltöltése 6 órát vesz igénybe.
A robotporszívó akár 150 percig is működhet, mielőtt lemerül az akkumulátor.
Megoszthatja robotporszívót úgy, hogy mindenki letölti a Rowenta robot alkalmazást, és követi a csatlakozási utasításokat.
Annak érdekében, hogy okostelefon észlelni tudja a körülvevő Wi-Fi-hálózatot, az alkalmazásnak a Google által megkövetelt helymeghatározási engedélyre van szüksége.
Ha nem adja meg ezt az engedélyt, az okostelefon nem fogja megtalálni a terméket, és nem tudja folytatni a párosítást.
Ezt az információt nem fogjuk felhasználni vagy tárolni.