ROWENTA Explorer Serie 40 – Animal + Connect RR7267WH

Explorer Serie 40 – Animal + Connect RR7267WH
Vesse be az állatszőrök elleni harcban

A Rowenta Explorer Serie 40 robotporszívóban egy remek segítőtársra talál, amely könnyen eltávolítja az állatszőröket és kitakarítja a lakást, anélkül, hogy Önnek ezért a kisujját is mozdítania kellene! Az Aqua Power rendszer porszívózás közben fel is törli a padlót, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és tökéletes eredményt biztosít! A rendkívül hatékony Animal Turbo kefe felporszívózza az állati szőröket és a porcsomókat, amivel nagymértékben segíti a lakás tisztántartását. A mágnesszalag segítségével kijelölheti az otthonában azokat a helyeket, ahová nem szeretné, hogy a robot eljusson. A rendkívül pontos Smart Discovery 2.0 navigációs rendszer egyúttal lehetővé teszi, hogy a teljes otthonát lefedje a takarításhoz. Ezen kívül a készülék kezelése rendkívül intuitív és könnyű: egyszerűen csak csatlakozzon az alkalmazáshoz és kezelje a robotot bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bízhatja!

Referencia szám : RR7267WH

A termékelőnyei

Rowenta Explorer Serie 40 RR875WH Robotporszívó Vesse be az állatszőrök elleni harcban

Takarítsa ki a lakást és szabaduljon meg az állatszőröktől anélkül, hogy egy ujját is megmozdítaná, a Rowenta Explorer Serie 40 felmosó robotnak köszönhetően! Az Aqua Power rendszer porszívózás közben fel is törli a padlót, tehát valódi 2 az 1-ben hatást kínál és tökéletes eredményeket biztosít! A porszívó titkos fegyvere a rendkívül hatékony, kifejezetten az állattulajdonosok részére kifejlesztett, két anyag kombinációjával készült Animal Turbo kefe: ez a robotporszívó könnyen felporszívózza az állatszőröket és a porcsomókat, sőt még a szőnyegbe taposott szőrszálakat is eltávolítja. Jelentős mértékben megkönnyíti a takarítást. A mágnesszalag segítségével kijelölheti az otthonában azokat a helyeket, ahová nem szeretné, hogy a robot eljusson. A rendkívül pontos Smart Discovery 2.0 navigációs rendszer egyúttal lehetővé teszi, hogy a teljes otthonát lefedje a takarításhoz. Ezen kívül a robot rendkívül intuitív módon és könnyen használható, amelynek köszönhetően nemcsak testileg, hanem szellemileg is megpihenhet! Az alkalmazáshoz történő csatlakozás után könnyen megtervezheti és beállíthatja a takarítást – bármikor és bárhonnan. A hangvezérlésre alkalmas virtuális asszisztensével is kompatibilis, így a lakás kitakarítását teljesen a technológiákra bízhatja!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Technológia Forgó középső kefe  
Kefe típusa Gumikefe  
Oldalsó kefe 2  
Motorizáltság Univerzális motor  
Teljesítményszintek 1  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Távolságmérő rendszer Elülső érzékelők  
Lépcsőérzékelő rendszer Igen: 3 lejtő érzékelő  
Virtuális falak Yes: 1 magnetic strap  
Type of navigation Standard (random)  
Scheduling    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Működési idő (min. pozíció) 150 min  
Újratöltési idő 360 min  
Újratöltés típusa Töltőtalp  
Intöltő    
Wifi connectivity (app Rowenta robots and vocal assistants)    
Vezérlőrendszer Igen: mobilalkalmazás  
Porszákos kapacitás 0,25  L
Beszélő robot Nem  
Zajszint 65  dB(A)
Méretek 32,5x32,5x8  cm
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
A csomag részét képező további kiegészítők Water tank, 2 mops  
Vezeték nélküli működés 150 min  
Unit Battery weight 184  g
Animal care    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ne porszívózzon nedves felületet, semmilyen folyadékot, forró tárgyat (parázs, cigaretta), vagy nagyon finom porózus anyagokat (gipsz, cement, hamu stb.), nagy, éles hulladékot (üveg), veszélyes anyagokat (oldószerek, csiszolóanyagok, stb.) agresszív termékeket (savak, tisztítószerek, stb.), gyúlékony és robbanásveszélyes anyagokat (benzin-, vagy alkohol bázisú anyagok).
Helyezze a töltőállomást egy fal mellé, ahol egyenes a felület és a robot porszívó könnyen megtalálhatja az állomást.
A kiválasztott hely akadálymentes kell, hogy legyen (beleértve a szőnyegeket is). Hagyjon legalább 1 méternyi szabad helyet jobbra és balra, valamint 2 méternyi helyet az állomás előtt. Ha a töltőállomást sarokba, vagy nehezen megtalálható helyre teszi, a robot porszívó nem fogja tudni elérni azt.
Az állomás tápkábelét vezesse a fal mellett.
További információkat a használati útmutatóban találhat.
A töltőállomást hagyja állandóan csatlakoztatva (az automatikus feltöltési funkció nem elérhető, ha a töltőállomás nem aktív).
Tegye le a virtuális akadály dobozt kb. 30 cm-re attól a helytől, ahol korlátozni kívánja a robot mozgását. Úgy helyezze el, hogy a nyíl arra mutasson, ahol a virtuális akadályt fel kívánja állítani és győződjön meg arról, hogy semmi nincs útban a doboz előtt, ami blokkolhatná a hatását. A virtuális doboz ellenkező oldalának hozzá kell érnie egy fizikai falhoz. A virtuális akadályt tartsa távol a töltőállomástól (több, mint 3 méternyire). Ha a virtuális akadályt a töltőállomás közelében állítja fel, a virtuális akadály miatt a robot nem lesz képes visszatérni a töltőállomáshoz.
Ne használjon kettőnél több virtuális akadályt egyszerre. Sőt vigyázzon, mert több virtuális akadály használata kis területen a készülék hibás működését okozhatja.
További információt a használati útmutatóban találhat.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki a hibás alkatrészt szakszervizben.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében ne érjen hozzá a csatlakozókhoz. Húzza ki a töltőállomást a konnektorból és cseréltesse ki szakszervizben.
Minden használat után ürítse a szemétbe a porgyűjtő tartály tartalmát. Egy ruhával tisztítsa meg a portartály tömítéseit is.
Végezze el a következő ellenőrző műveleteket:
Állítsa a főkapcsolót STOP állásba, majd START állásba.
Húzza ki a kábelt, majd csatlakoztassa újra a töltőállomáshoz.
Győződjön meg arról, hogy a töltés érintkezőket és a szenzorok ablakait nem takarja el semmi, azután törölje át a készülék-testet, valamint a töltőállomást száraz ruhával. A gondos szárítás előtt ne felejtse el kikapcsolt állásba állítani a főkapcsolót és kikapcsolni a robotot.
Ellenőrizze, nincs-e valamilyen akadály, például tükröző tárgy, szék, stb. a töltőállomás közelében.
Ha mindezek után a töltőállomás még mindig nem működik megfelelően, ellenőriztesse szakszervizben a robot porszívót.
Ellenőrizze a következőket:
Nincs-e tele a porgyűjtő tartály.
A szűrők tisztaságát.
Nem tömte-e el valamilyen tárgy, vagy szemét a robot alján lévő szívólyukat.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A virtuális akadály használatával korlátozható a terület, amelyet robotnak meg kell tisztítania.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.