ROWENTA EXPLORER SERIE 20 RR6875WH

EXPLORER SERIE 20 RR6875WH
A legjobb segítőtársam a takarításnál és felmosásnál

A Rowenta Explorer 20 sorozatú autonóm robotporszívója a kemény padlófelületeken könnyedén elbánik a porral és a szennyeződéssel. Az automata porszívózás élménye nem csupán a könnyű kezelést, hanem a remek takarítást is jelenti. A felhasználóbarát kezelőelemekkel felszerelt kiváló technológiával kielégítő eredményeket érhetünk el. Egy tisztító robot, amely nem hiányozhat a kemény padlók takarításánál.

Referencia szám : RR6875WH

A termékelőnyei

A Rowenta Explorer 20-as sorozatú porszívója: Önálló segítőtárs mindennapi takarításhoz

Rowenta Explorer 20 sorozatú autonóm robotporszívója kiváló takarítási élményt és eredményt nyújt. A készülék kiváló technológiával, aktív motoros kefével és oldalsó kefékkel ellátott, amelyek remek szövetségesek a kemény padlók szennyeződésének az eltávolításánál. Ez a porszívó 3 üzemmódban működik: véletlenszerű mozgást végez összetett padlófelületeken, véletlenszerű mozgással felporszívózza a helyiséget (ebben az üzemmódban a robot rövid, meghatározott idejű, véletlenszerű mozgásokat végez), valamint felporszívózza a padlót a falak mentén és a padlószegély mellett. Ez a robotporszívó a biztonságos irányító rendszerével (érzékeli az egyenetlen felületeket, valamint lézert és ütközőket alkalmaz) segíti a gondtalan és biztonságos takarítást. Ez az önálló porszívó a hét minden napjára szóló tervezési naptárt tartalmaz, tovább növelve ezzel is a takarítás élményét. Az önállóan üzemelő porszívó távirányítóval vagy manuálisan is kezelhető és öntöltő rendszerrel felszerelt. Automatikusan visszatér a dokkolóállomásra.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Technológia Forgó középső kefe  
Kefe típusa Nylonkefe  
Oldalsó kefe 2  
Motorizáltság Univerzális motor  
Takarítási üzemmódok 3: Random, Random Room, Edge  
Teljesítményszintek 1  
Vacuum efficiency 2-3  
Your habits Automatic and effortless cleaning  
Távolságmérő rendszer Elülső érzékelők  
Lépcsőérzékelő rendszer Igen: 3 lejtő érzékelő  
Virtuális falak Nem  
Type of navigation Standard (random)  
Scheduling    
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Működési idő (min. pozíció) 150 perc  
Újratöltési idő 6h  
Újratöltés típusa Dokkoló  
Intöltő    
Vezérlőrendszer Igen: távirányító  
Porszákos kapacitás 0.25  L
Beszélő robot Nem  
Egyebek Porszívózzon és mosson fel egyetlen művelettel: víztartályt és 2 mopot tartalmaz  
Zajszint 65  dB(A)
A csomag részét képező további kiegészítők Water tank and 2 mops  
Unit Battery weight 184  g

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ne porszívózzon nedves felületet, semmilyen folyadékot, forró tárgyat (parázs, cigaretta), vagy nagyon finom porózus anyagokat (gipsz, cement, hamu stb.), nagy, éles hulladékot (üveg), veszélyes anyagokat (oldószerek, csiszolóanyagok, stb.) agresszív termékeket (savak, tisztítószerek, stb.), gyúlékony és robbanásveszélyes anyagokat (benzin-, vagy alkohol bázisú anyagok).
Helyezze a töltőállomást egy fal mellé, ahol egyenes a felület és a robot porszívó könnyen megtalálhatja az állomást.
A kiválasztott hely akadálymentes kell, hogy legyen (beleértve a szőnyegeket is). Hagyjon legalább 1 méternyi szabad helyet jobbra és balra, valamint 2 méternyi helyet az állomás előtt. Ha a töltőállomást sarokba, vagy nehezen megtalálható helyre teszi, a robot porszívó nem fogja tudni elérni azt.
Az állomás tápkábelét vezesse a fal mellett.
További információkat a használati útmutatóban találhat.
A töltőállomást hagyja állandóan csatlakoztatva (az automatikus feltöltési funkció nem elérhető, ha a töltőállomás nem aktív).
Tegye le a virtuális akadály dobozt kb. 30 cm-re attól a helytől, ahol korlátozni kívánja a robot mozgását. Úgy helyezze el, hogy a nyíl arra mutasson, ahol a virtuális akadályt fel kívánja állítani és győződjön meg arról, hogy semmi nincs útban a doboz előtt, ami blokkolhatná a hatását. A virtuális doboz ellenkező oldalának hozzá kell érnie egy fizikai falhoz. A virtuális akadályt tartsa távol a töltőállomástól (több, mint 3 méternyire). Ha a virtuális akadályt a töltőállomás közelében állítja fel, a virtuális akadály miatt a robot nem lesz képes visszatérni a töltőállomáshoz.
Ne használjon kettőnél több virtuális akadályt egyszerre. Sőt vigyázzon, mert több virtuális akadály használata kis területen a készülék hibás működését okozhatja.
További információt a használati útmutatóban találhat.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki a hibás alkatrészt szakszervizben.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében ne érjen hozzá a csatlakozókhoz. Húzza ki a töltőállomást a konnektorból és cseréltesse ki szakszervizben.
Minden használat után ürítse a szemétbe a porgyűjtő tartály tartalmát. Egy ruhával tisztítsa meg a portartály tömítéseit is.
Végezze el a következő ellenőrző műveleteket:
Állítsa a főkapcsolót STOP állásba, majd START állásba.
Húzza ki a kábelt, majd csatlakoztassa újra a töltőállomáshoz.
Győződjön meg arról, hogy a töltés érintkezőket és a szenzorok ablakait nem takarja el semmi, azután törölje át a készülék-testet, valamint a töltőállomást száraz ruhával. A gondos szárítás előtt ne felejtse el kikapcsolt állásba állítani a főkapcsolót és kikapcsolni a robotot.
Ellenőrizze, nincs-e valamilyen akadály, például tükröző tárgy, szék, stb. a töltőállomás közelében.
Ha mindezek után a töltőállomás még mindig nem működik megfelelően, ellenőriztesse szakszervizben a robot porszívót.
Ellenőrizze a következőket:
Nincs-e tele a porgyűjtő tartály.
A szűrők tisztaságát.
Nem tömte-e el valamilyen tárgy, vagy szemét a robot alján lévő szívólyukat.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A virtuális akadály használatával korlátozható a terület, amelyet robotnak meg kell tisztítania.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.