ROWENTA Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB Parquet RO7935EA

Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB Parquet RO7935EA
A legcsendesebb porzsák nélküli porszívó a piacon*
Alacsony energiafogyasztás és nagy szívóteljesítmény - mindez csendes működés mellett! A Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB pirszívó tökéletes kombinációja a rendkívül csendes működésnek (a zajkibocsátása csupán 59 dB(A), ami jóval alacsonyabb, mint egy normál beszélgetés hangerőssége), a nagy szívóerőnek és a kiváló energiatakarékosságnak. Akár 12 méteres hatótávolságával ideális nagy területek porszívózásához a csatlakozó dugónak az aljzatból történő kihúzása nélkül.

Cikkszám : RO7935EA

*az európai piacon (22 országban) a 20 legnagyobb számban eladott porzsák nélküli porszívóval végzett összehasonlításban, független szakértői panel 2022 július végi adatai, az érték és eladott mennyiség szerinti vizsgálatban

**Cégen belül az EN60312 szabvány szerint mért porszívózási teljesítmény és egész éves fogyasztás a Rowenta RO4B sorozatú termékeivel összehasonlítva

*az európai piacon (22 országban) a 20 legnagyobb számban eladott porzsák nélküli porszívóval végzett összehasonlításban, független szakértői panel 2022 július végi adatai, az érték és eladott mennyiség szerinti vizsgálatban

A termékelőnyei

A legcsendesebb porzsák nélküli porszívó a piacon*

A Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB pirszívó tökéletes kombinációja a rendkívül csendes működésnek (a zajkibocsátása csupán 59 dB(A), ami jóval alacsonyabb, mint egy normál beszélgetés hangerőssége), a nagy szívóerőnek és a kiváló energiatakarékosságnak. A nagy teljesítményű HEPA szűrésnek köszönhetően ideális kisgyermekes családok és allergiások számára, de bárki számára, akinek fontos az egészséges otthoni környezet. Extra nagy, akár 12 méteres hatótávolságával ideális nagy területek porszívózásához a kábelnek a csatlakozó aljzatból történő kihúzása nélkül, és az akár 2,5 literes XXL portartályával tökéletes az igazán nagy háztartásokban.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hatékonyság
500  W
Teljesítmény 500  W
Your habits Deep and unlimited cleaning  
Energiahatékonyság
Zajszint 59  dB(A)
Very quiet (<60dB)  
Szűrőrendszer
Porgyűjtő 2.5  
Kényelmi funkciók
Használati hatókör 12  m
Tápkábel hossza 8.40  m
Porszákos kapacitás 2.5  L
Fogantyú Ergo Comfort fogantyú Easy Brush tisztítókefével  
Manőverezhetőség 1 db 360°  
Teljesítményszabályozó rendszer Manuális  
Parkolás rendszer 1  
Maximális porszint jelző    
Szállítófogantyú    
Védelem ütköző 360°  
Kiegészítők
Cső Teleszkópos fém cső  
Padlótisztító kefék ERGO COMFORT (HEM-7)  
Parkettafúvóka Softcare    
Bútorkefe    
Opcionális kiegészítők
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Made in France    

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ellenőrizze, hogy a tartozékok, cső és gégecső nincsenek-e teljesen vagy részben elzáródva, illetve a szűrők nem tömítődtek-e el.
A porszívójába épített túlmelegedés-gátló megszakító aktiválódott. Tisztítsa meg a motorszűrőt, cserélje ki a mikroaktív szűrőt (típus szerint), valamint a porzsákot, vagy ürítse ki a portartályt. Ezt követően várjon 30 percet a készülék újbóli beindítása előtt.
Ha a tápkábel visszahúzódáskor lelassul, húzza ki teljesen és nyomja meg a visszahúzó gombot.
Ennek több oka lehet:
• Ha a keresztfej-szabályozó nyitott pozícióban van, zárja le.
• A vákuum blokkolva van: Ellenőrizze a csövet, a szívófejet és a gégecsövet.
• Ha a tartály vagy a portartály tele van, cserélje ki vagy ürítse ki (modelltől függően).
• Ha a szűrőrendszer tömődött el, tisztítsa ki, vagy cserélje ki.

Ha a probléma nem szűnt meg, keresse fel a hivatalos szakszervizt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az elektromos szívókefe egy motorral hajtott forgó kefe, amely nagy hatékonyságú tisztítást tesz lehetővé és így képes kiszedni a cérnát, hajat és állati szőrt a szőnyegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.