ROWENTA Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB Animal RO7971EA

Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB Animal RO7971EA
A legcsendesebb porzsák nélküli porszívó a piacon*
Alacsony energiafogyasztás és nagy szívóteljesítmény - mindez csendes működés mellett! A Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB pirszívó tökéletes kombinációja a rendkívül csendes működésnek (a zajkibocsátása csupán 59 dB(A), ami jóval alacsonyabb, mint egy normál beszélgetés hangerőssége), a nagy szívóerőnek és a kiváló energiatakarékosságnak. Akár 12 méteres hatótávolságával ideális nagy területek porszívózásához a csatlakozó dugónak az aljzatból történő kihúzása nélkül.

Cikkszám : RO7971EA

*az európai piacon (22 országban) a 20 legnagyobb számban eladott porzsák nélküli porszívóval végzett összehasonlításban, független szakértői panel 2022 július végi adatai, az érték és eladott mennyiség szerinti vizsgálatban

**Cégen belül az EN60312 szabvány szerint mért porszívózási teljesítmény és egész éves fogyasztás a Rowenta RO4B sorozatú termékeivel összehasonlítva

*az európai piacon (22 országban) a 20 legnagyobb számban eladott porzsák nélküli porszívóval végzett összehasonlításban, független szakértői panel 2022 július végi adatai, az érték és eladott mennyiség szerinti vizsgálatban

A termékelőnyei

A legcsendesebb porzsák nélküli porszívó a piacon*

A Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech® 59 dB pirszívó tökéletes kombinációja a rendkívül csendes működésnek (a zajkibocsátása csupán 59 dB(A), ami jóval alacsonyabb, mint egy normál beszélgetés hangerőssége), a nagy szívóerőnek és a kiváló energiatakarékosságnak. A nagy teljesítményű HEPA szűrésnek köszönhetően ideális kisgyermekes családok és allergiások számára, de bárki számára, akinek fontos az egészséges otthoni környezet. Extra nagy, akár 12 méteres hatótávolságával ideális nagy területek porszívózásához a kábelnek a csatlakozó aljzatból történő kihúzása nélkül, és az akár 2,5 literes XXL portartályával tökéletes az igazán nagy háztartásokban.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hatékonyság
500  W
Teljesítmény 500  W
Your habits Deep and unlimited cleaning  
Energiahatékonyság
Zajszint 59  dB(A)
Very quiet (<60dB)  
Szűrőrendszer
Szűrési szint(ek) 3  
Porgyűjtő 2.5  
Kényelmi funkciók
Használati hatókör 12  m
Tápkábel hossza 8.40  m
Porszákos kapacitás 2.5  L
Fogantyú Ergo Comfort fogantyú Easy Brush tisztítókefével  
Manőverezhetőség 1 db 360°  
Parkolás rendszer 1  
Maximális porszint jelző    
Szállítófogantyú    
Védelem ütköző 360°  
Kiegészítők
Cső Teleszkópos fém cső  
Padlótisztító kefék ERGO Comfort (HEM7)  
Parkettafúvóka Softcare    
Maxi turbókefe    
Bútorkefe    
Mini Turbo Brush    
Opcionális kiegészítők
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fekete  
Animal care    
Made in France    

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ellenőrizze, hogy a tartozékok, cső és gégecső nincsenek-e teljesen vagy részben elzáródva, illetve a szűrők nem tömítődtek-e el.
A porszívójába épített túlmelegedés-gátló megszakító aktiválódott. Tisztítsa meg a motorszűrőt, cserélje ki a mikroaktív szűrőt (típus szerint), valamint a porzsákot, vagy ürítse ki a portartályt. Ezt követően várjon 30 percet a készülék újbóli beindítása előtt.
Ha a tápkábel visszahúzódáskor lelassul, húzza ki teljesen és nyomja meg a visszahúzó gombot.
Ennek több oka lehet:
• Ha a keresztfej-szabályozó nyitott pozícióban van, zárja le.
• A vákuum blokkolva van: Ellenőrizze a csövet, a szívófejet és a gégecsövet.
• Ha a tartály vagy a portartály tele van, cserélje ki vagy ürítse ki (modelltől függően).
• Ha a szűrőrendszer tömődött el, tisztítsa ki, vagy cserélje ki.

Ha a probléma nem szűnt meg, keresse fel a hivatalos szakszervizt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az elektromos szívókefe egy motorral hajtott forgó kefe, amely nagy hatékonyságú tisztítást tesz lehetővé és így képes kiszedni a cérnát, hajat és állati szőrt a szőnyegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.