ROWENTA TURBO SILENCE EXTREME VU5670F0

TURBO SILENCE EXTREME VU5670F0
Erőteljes, mégis halk

Turbo Silence Extreme álló ventilátor: A teljesítmény és a csendes működés kombinációja

A Turbo Silence Extreme ventilátor azonnal intenzív friss levegőt biztosít, egyedülállóan csendes technológiával ötvözve. A beállítási lehetőség a szinte hallhatatlan Silent Night módtól egészen a különösen intenzív Turbo Boost módig terjed, az optimális kényelemért.

Cikkszám : VU5670F0

A termékelőnyei

Relaxáljon hűvös és extrém csendes környezetben a Turbo Silence Extreme álló ventilátorral

A Turbo Silence Extreme nagy teljesítményű és csendes álló ventilátor ultra alacsony zajszinttel (35 dB(A)) száll szembe a hőséggel, azonnal friss levegőáramlást biztosítva a maximális kényelemért. Öt sebességgel rendelkezik, beleértve az intenzív Turbo Boost funkciót és a Silent Night éjszakai módot, mely frissítő és zavartalan alvásról gondoskodik. Mindezt intelligens funkciók egészítik ki, beleértve az akár 8 órás időzítőt és a Decrescendo módot, mely a kényelem érdekében 15 percenként automatikusan egy fokkal csökkenti a hőmérsékletet. A Turbo Silence Extreme álló ventilátor tökéletes felfrissülést hoz a lakás élettereibe, csendes légáramlás segítségével.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Modell Állvány  
Átmérő (hüvelyk) 16  
Legnagyobb magasság 1.40  m
Legkisebb magasság 1.10  m
Méretek (HxMxSZ) 0.6x1.40x0.5  m
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 80  
Turbófokozat    
Automatikus fújásirányváltás    
Fújásirány    
Pengék száma 5  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Tápkábel hossza 1.50  m
Kezelőpanel Elektromos  
Beállítások száma 5 sebesség  
Fogantyú    
Távirányító    
Távirányító-tároló    
Időzítő    
Időzítő 4 pozíció legfeljebb 8  h
Védőrács LED  
ZAJSZINT
Min. zajszint 35  dB(A)
Éjszakai mód    
INTELLIGENCIA
Energiatakarékos beállítás    
Egyéb DECRESCENDO PROGRAM  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.