ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4410F0

ESSENTIAL + STAND VU4410F0
Hatékony és csendes hűtés

Élvezze a hatékony és csendes hűtést a Rowenta Essential + álló ventilátorral . Ez a ventilátor hatékonyan és csendesen üzemel, három sebességgel és számos kényelmet szolgáló funkcióval van ellátva, így lakása nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik a meleg időszakban.

Cikkszám : VU4410F0

*The rate may vary +/- 10% depending on the products

Essential + ventilátor : Hatékony és csendes hűtés

Élvezze az erős hűtő hatást nyugalomban és csöndben az Essential + ventilátorral a Rowentától. Kiváló hűtőteljesítménye (akár 55 m3 / perc) jó szolgálatot tesz a legmelegebb helyeken, a hosszútávon nagy teljesítményt nyújtó erős és nagy teljesítményű, réztekercselésű motornak köszönhetően. Az alacsony sebessége egyúttal csöndes hűtést biztosít - ami kiváló az alvásnál, TV-nézésnél vagy munkavégzés közben. Ez a rendkívül kompakt álló ventilátor három sebességgel van felszerelve a személyek felfrissítése érdekében, könnyen áthelyezhető és könnyen tárolható, ha éppen használaton kívül van. Mindezt kiegészítik a ventilátor nagyobb kényelmet biztosító funkciói, beleértve az automatikus oszcillációt és tájolást is. Az Essential + felfrissíti otthonát!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Modell Állvány  
Átmérő 40  cm
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 55  
Automatikus fújásirányváltás    
Fújásirány    
Pengék száma 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Beállítások száma 3  
Védőrács NEM  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fehér  
ZAJSZINT
Min. zajszint 54  
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
Jelzőfény    
Elektromos feszültség 220–240   
Frekvencia 50–60  Hz
Tropical motor    
Sound level Quiet (45 to 55 db(A))  
Number of settings 3 speeds  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.