ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4410F0

ESSENTIAL + STAND VU4410F0
Hatékony és csendes hűtés

Élvezze a hatékony és csendes hűtést a Rowenta Essential + álló ventilátorral . Ez a ventilátor hatékonyan és csendesen üzemel, három sebességgel és számos kényelmet szolgáló funkcióval van ellátva, így lakása nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik a meleg időszakban.

Cikkszám : VU4410F0

*The rate may vary +/- 10% depending on the products

Essential + ventilátor : Hatékony és csendes hűtés

Élvezze az erős hűtő hatást nyugalomban és csöndben az Essential + ventilátorral a Rowentától. Kiváló hűtőteljesítménye (akár 55 m3 / perc) jó szolgálatot tesz a legmelegebb helyeken, a hosszútávon nagy teljesítményt nyújtó erős és nagy teljesítményű, réztekercselésű motornak köszönhetően. Az alacsony sebessége egyúttal csöndes hűtést biztosít - ami kiváló az alvásnál, TV-nézésnél vagy munkavégzés közben. Ez a rendkívül kompakt álló ventilátor három sebességgel van felszerelve a személyek felfrissítése érdekében, könnyen áthelyezhető és könnyen tárolható, ha éppen használaton kívül van. Mindezt kiegészítik a ventilátor nagyobb kényelmet biztosító funkciói, beleértve az automatikus oszcillációt és tájolást is. Az Essential + felfrissíti otthonát!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Modell Állvány  
Átmérő 40  cm
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 55  
Automatikus fújásirányváltás    
Fújásirány    
Pengék száma 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Beállítások száma 3  
Védőrács NEM  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fehér  
ZAJSZINT
Min. zajszint 54  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.