ROWENTA CLASSIC VU1950F2

CLASSIC VU1950F2
Frissesség a maga egyszerűségében

Élvezze ki az egyszerű felfrissülést bárhol a lakásban a Rowenta Classic ventilátorral. A kompakt „2 az 1-ben“ formatervnek és az állítható magasságnak köszönhetően használhatja asztali vagy kis álló ventilátorként. Az ideális tájolásnak, automatikus forgásnak és nagy átmérőnek köszönhetően optimális levegőelosztást biztosít a helyiségben. A kezelőpanelen egyszerűen átkapcsolható három fordulatszám beállítás tökéletesen alkalmazkodik minden igényéhez.

Referencia szám : VU1950F2

Rowenta Classic ventilátor: Egyszerűen felfrissít

A Rowenta Classic ventilátorral bárhol a lakásban élvezheti a tiszta, egyszerű felfrissülést. A „2 az 1-ben“ formatervnek és az állítható magasságnak köszönhetően használhatja asztali vagy kis álló ventilátorként, az ideális tájolása, automatikus forgása és nagy átmérője pedig optimális levegőelosztást és érezhető frissességet biztosít az egész helyiségben. Ez az álló ventilátor három fordulatszám sebességet kínál, melyeket az egyszerű kezelőpanel segítségével könnyedén saját igényeihez igazíthatja. Kompakt méreteinek köszönhetően ráadásul könnyen hordozható. Nemutolsó sorban robusztus ráccsal rendelkezik a teljes biztonságért, és egyszerű szerelést tesz lehetővé.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Modell Állítható magasság  
Átmérő 40  cm
Átmérő (hüvelyk) 16  
Legnagyobb magasság 0,95  m
Legkisebb magasság 0,80  m
Méretek (HxMxSZ) 0,45x0,78x0,39  m
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 50  
Automatikus fújásirányváltás    
Fújásirány    
Pengék száma 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Beállítások száma 3  
Védőrács NEM  
ZAJSZINT
INTELLIGENCIA

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.