ROWENTA x KARL LAGERFELD STRAIGHTENER OPTILISS II KL ROWENTA x KARL LAGERFELD SF323LF0

STRAIGHTENER OPTILISS II KL ROWENTA x KARL LAGERFELD SF323LF0
Sima és könnyű hajvasalás egyenes hajnál, ragyogóan szép eredménnyel
A Rowenta x KARL LAGERFELD Optiliss Ionic hajvasaló a hatékony eredmény és a gyönyörű stílus tökéletes kombinációjának köszönhetően a maximális luxustól ragyogó hajhoz vezető legegyszerűbb út. Az exkluzív Keratin & Glow felület ionizátorral kombinálva kiváló fényt biztosít a hajnak, és csökkenti annak statikus elektromosságát és kócolódását. Élvezze az olyan funkciókat, mint az állandó hőmérséklet-szabályozás és a 10 hőmérséklet-beállítás a különböző hajtípusokhoz annak érdekében, hogy a haja gyönyörű maradjon.

Cikkszám : SF323LF0

A termékelőnyei

Hajvasaló a gyors és egyszerű hajformázáshoz extra sima és fényes hatással - csökkenti a haj statikus elektromosságát.

Emelje új szintre a hajápolást a hatékony eredményekkel és a tökéletes ragyogással. Ez a hajformázó eszköz Keratin & Glow felülettel rendelkezik, amely tökéletes siklást biztosít a hajnak és sima, bolyhosodásmentes frizurát eredményez. Fedezze fel a sokoldalú hajvasalót, amellyel bármely frizurát elkészíthet - beleértve a hullámos hajat is. A 10 hőmérséklet-beállítás minden hajtípushoz gyorsan alkalmazható, és a mozgó laprendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi az egyetlen mozdulattal való hajvasalást, gyorsan és csúcsformában léphet ki az otthonából.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia turmalin  
Funkciók Absolute straight, curls and waves  
Szabadon mozgó lapok    
1  
Dry hair  
Mixed  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
30  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
Színek Fekete és piros  
Csatlakozó színe Fekete  
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.