ROWENTA WAVES ADDICT CF4710F0

WAVES ADDICT CF4710F0
TERMÉSZETES HATÁSÚ, FÉNYLŐ HULLÁMOK

A Rowenta For Elite KERATIN & SHINE hajsütővas egyetlen könnyű és gyors mozdulattal képes természetes hatású hullámokat előállítani. A sütővas Keratin & Shine bevonata selymessé varázsolja a hajat, míg a turmalin természetes hatásával csökkenti a sztatikus töltést, hozzájárulva a haj gyönyörű csillogásához. Az eredmény csodálatosan hullámos haj, ami sokáig megmarad.

Cikkszám : CF4710F0

A Waves Addict végtelen formázási lehetőséget biztosít hullámos hajhoz

ROWENTA KERATIN & SHINE CF4710 kúpvas: PUHA TAPINTÁSÚ, TERMÉSZETES HULLÁMOK. SELYMES ÉS RAGYOGÓ HAJ.

A Rowenta Conical kúpvassal pillanatok alatt, megerőltetés nélkül készíthet természetes hatású loknikat. A sütővas Keratin & Shine bevonatának köszönhetően a haja selymesen puha és csillogó lesz. Ez a hajsütővas precíz hőfokszabályozást tesz lehetővé a személyre szabott használatért: a 9 választható hőfoknak köszönhetően (130–200 °C) a hajsütés a haj típusához és a kívánt végeredményhez igazítható. A hajformázás kényelmét további praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért és 2 ujjvédő kesztyű a különösen biztonságos használatért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 120°-210°  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Hullámok  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő    
Beállítható hajsütési idő no  
Automatikus forgás Nem alkalmazható  
Állítható hőmérséklet 120° - 210°  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Automatikus kikapcsolás YES  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 220  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.