ROWENTA VOLUM'24 PREMIUM CARE

VOLUM'24 PREMIUM CARE
EGYEDI HAJVOLUMEN NÖVELŐ AZ EGÉSZ NAPON ÁT TARTÓ RAYOGÓ STYLINGÉRT*

EGYEDI HAJVOLUMEN NÖVELŐ A VAKÍTÓ STYLINGÉRT PÁR PERC ALATT, EGÉSZ NAPOS TARTÁSSAL*   A Volum'24 Premium Care volumennövelő egész napon át tartó eredményeket kínál*. A melegített kerámia henger segítségével a hajak megkapják a szükséges térfogatot a gyökerektől a hajvégekig. Az optimális, 170 °C-os hőmérséklet gondoskodik a haj szépségéről, egészségéről, formázhatóságáról anélkül, hogy károsítaná, az egyedi, argánolajos Cashmere Keratin felület az iongenerátorral kombinálva csodálatos csillogást eredményez.  

Cikkszám : CF6460F0

*Külső teszt 50 személyen – Franciaország, 2012. január

*Külső teszt 50 személyen – Franciaország, 2012. január

HIHETETLEN VOLUMEN EGÉSZ NAP

A lenyűgöző, egész napon át tartó eredményekkel* a Volum'24 Premium Care volumennövelő nélkülözhetetlen styling eszközt jelent a gyökerektől a hajvégekig terjedő térfogat kialakítására. A fűtött kerámia henger 170 °C mellett tökéletes hajvolument formáz, gyors eredményeket biztosít és gondoskodik a haj szépségéről, egészségéről, formázhatóságáról anélkül, hogy károsítaná. Az iongenerátor és az egyedi, argánolajat is tartalmazó kasmír és keratin felület kombinációja sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajat biztosít. 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért. Volum'24 Premium Care az egész napon át tartó gyönyörű frizuráért és volumenért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős volumennövelés  
Hajvédelem és ergonómia
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Színek Metál rózsaszín és hófehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.