ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE CF9620F0

ULTIMATE EXPERIENCE CF9620F0
Fodrászok által átgondolt, Önnek tervezett készülék
A Rowenta Ultimate Experience forgófejes hajformázó 2-az-1-ben típusú kompakt eszköz, amelynek köszönhetően otthona kényelmét élvezve szalonhoz méltó eredményt érhet el. Az innovatív technológia karnyújtásnyi közelségbe hozza a professzionális eredményeket. Az intuitív beállítások közül válassza ki a kívánt eredménynek megfelelő programot, és a fodrászokkal együttműködve kifejlesztett három tartozék közül azt, amely leginkább megfelel hajtípusának.

Referencia szám : CF9620F0

* 2019-ben végzett külső teszt.

A termékelőnyei

Rowenta Ultimate Experience forgófejes hajformázó

A Rowenta Ultimate Experience forgófejes kefe karnyújtásnyi közelségbe hozza a professzionális eredményeket. Rendkívüli segítőtárs a frizura kialakításához, amelynek köszönhetően olyan elbűvölő frizurát formázhat magának, akár egy profi fodrász. A fejlett Style Assist mód és a tökéletes eredményeket garantáló automatikus beállításai kívánságainak megfelelően minden munkát elvégeznek Ön helyett. Dús haj a tövektől a hajvégekig, selymes finomság és hosszan tartó fény. Ez a 2-az-1-ben forgófejes kompakt hajformáló a szárítás során három speciális, fodrászokkal együttműködve, minden hajtípust figyelembe véve megtervezett kefe segítségével alakítja és formázza a frizurát. Egy ritka/lapuló hajra, egy sűrű/kezelhetetlen hajra, végül egy a frufru és a részletekig menően sima frizura kialakítására. Ezzel a kompakt szerkezettel és intuitív kezelhetőséggel büszkélkedő forgófejes kefével minden nap fodrászokhoz méltó, hibátlan frizurát készíthet magának.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 630-750W  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 3  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Kefe típusok Természetes  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő    
Forma Kerek  
Automatikus forgás    
Kiegészítők 1: 1 round brush 50 mm diameter for thick & unruly hair  
Kiegészítők 2: 1 round brush 50 mm diameter for thin & flat hair  
Kiegészítők 3: 1 round brush 38 mm diameter for short hair & fringes  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Csend Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző Nem alkalmazható  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Kefetartó tok    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Kerámia  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.