ROWENTA SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0

SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0
Gondoskodó automatikus hajvasló keratinnal és argánolajjal a tökéletesen csillogó, hosszan tartó hajfürtökért

A Rowenta Premium Care So Curls automatikus sütővas a gyors és egyszerű felcsavarási folyamatnak köszönhetően pillanatok alatt lenyűgöző eredményeket biztosít. Az instant curling rendszer magától csavarja fel a hajat, és gyorsan és megerőltetés nélkül gyönyörű hajfürtöket biztosít, míg a 12 hőmérséklet- és időbeállítási lehetőség végtelen styling lehetőségeket kínál a laza hullámoktól az erős göndör hajig. Az ionizátor hidratálja a hajat, csillogóvá teszi azt és támogatja a frizura tartósságát. A hajápolást a kasmír keratin felület és az értékes argánolaj maximalizálja.

Cikkszám : CF3730F0

A termékelőnyei

PREMIUM CARE SO CURLS: AUTOMATIKUS, KÖNNYŰ ÉS AZONNALI HAJFELCSAVARÁS PROFESSZIONÁLIS GONDOSKODÁSSAL

A Premium Care So Curls automatikus sütővassal szempillantás alatt készíthet hajfürtöket az égési sérülés veszélye nélkül. A sütővas ionizátorral gondoskodik a hajról, mely természetesen hidratálja a hajat, hogy a felcsavarás során ne száradjon ki, a kasmír keratinnal és argánolajjal együtt hatva pedig növeli a haj csillogását, illetve véd a hajvégek töredezése és kócolódása ellen. Alkalmas puha, volument nélküli, de erős, nehezen kezelhető hajhoz is. Az instant curling rendszer az automatikus felcsavarás egyszerű folyamatát jelenti, melynek eredményei a tökéletes és csábító hajtincsek. Fordítsa a sütővasat nyílással a feje felé, helyezzen be egy hajtincset úgy, hogy a vezető rovátkán keresztül jöjjön ki a sütővasból (a hajtincs maximális szélessége a rovátka szélességének felel meg). Exkluzív vezető mechanizmus rovátkával, hogy a haj könnyen a helyére csússzon, és Ön tudja, hogy a hajtincs vastagsága megfelelő. Ezt követően a fogantyú egyszerű megnyomásával elindul a felcsavarás. Négy gyors hangjelzés jelzi, mikor kell elengedni a fogantyún lévő gombot, és azonnal örülhet is a hibátlan, varázslatos hajfürtöknek. A 12 idő és hőmérséklet beállítás végtelen styling lehetőségeket kínál az erős hajfürtöktől a laza hullámokig, a sütővas pedig a kihívást jelentő hajtípusokkal is megbirkózik. A Premium Care So Curls automatikus sütővas mindössze 30 másodperc után használatra kész a könnyű és azonnali eredmények érdekében. A sütővas teljes felülete hideg marad, így használata a hajának és ujjainak egyaránt biztonságos.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 170° - 200° - 230°  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Göndör frizura  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció    
Beállítható hajsütési idő 6 - 8 - 10 - 12 s s  s
Automatikus forgás    
Állítható hőmérséklet 170 - 200 - 230  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
Csend Nem alkalmazható  
Automatikus kikapcsolás 1h  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Választható forgásirány igen  
Levehető rács Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Beépített időzítő Automatikus  
Készenléti hangjelzés    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Színek fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.