ROWENTA SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0

SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0
Gondoskodó automatikus hajvasló keratinnal és argánolajjal a tökéletesen csillogó, hosszan tartó hajfürtökért

A Rowenta Premium Care So Curls automatikus sütővas a gyors és egyszerű felcsavarási folyamatnak köszönhetően pillanatok alatt lenyűgöző eredményeket biztosít. Az instant curling rendszer magától csavarja fel a hajat, és gyorsan és megerőltetés nélkül gyönyörű hajfürtöket biztosít, míg a 12 hőmérséklet- és időbeállítási lehetőség végtelen styling lehetőségeket kínál a laza hullámoktól az erős göndör hajig. Az ionizátor hidratálja a hajat, csillogóvá teszi azt és támogatja a frizura tartósságát. A hajápolást a kasmír keratin felület és az értékes argánolaj maximalizálja.

Cikkszám : CF3730F0

A termékelőnyei

PREMIUM CARE SO CURLS: AUTOMATIKUS, KÖNNYŰ ÉS AZONNALI HAJFELCSAVARÁS PROFESSZIONÁLIS GONDOSKODÁSSAL

A Premium Care So Curls automatikus sütővassal szempillantás alatt készíthet hajfürtöket az égési sérülés veszélye nélkül. A sütővas ionizátorral gondoskodik a hajról, mely természetesen hidratálja a hajat, hogy a felcsavarás során ne száradjon ki, a kasmír keratinnal és argánolajjal együtt hatva pedig növeli a haj csillogását, illetve véd a hajvégek töredezése és kócolódása ellen. Alkalmas puha, volument nélküli, de erős, nehezen kezelhető hajhoz is. Az instant curling rendszer az automatikus felcsavarás egyszerű folyamatát jelenti, melynek eredményei a tökéletes és csábító hajtincsek. Fordítsa a sütővasat nyílással a feje felé, helyezzen be egy hajtincset úgy, hogy a vezető rovátkán keresztül jöjjön ki a sütővasból (a hajtincs maximális szélessége a rovátka szélességének felel meg). Exkluzív vezető mechanizmus rovátkával, hogy a haj könnyen a helyére csússzon, és Ön tudja, hogy a hajtincs vastagsága megfelelő. Ezt követően a fogantyú egyszerű megnyomásával elindul a felcsavarás. Négy gyors hangjelzés jelzi, mikor kell elengedni a fogantyún lévő gombot, és azonnal örülhet is a hibátlan, varázslatos hajfürtöknek. A 12 idő és hőmérséklet beállítás végtelen styling lehetőségeket kínál az erős hajfürtöktől a laza hullámokig, a sütővas pedig a kihívást jelentő hajtípusokkal is megbirkózik. A Premium Care So Curls automatikus sütővas mindössze 30 másodperc után használatra kész a könnyű és azonnali eredmények érdekében. A sütővas teljes felülete hideg marad, így használata a hajának és ujjainak egyaránt biztonságos.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 170° - 200° - 230°  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Göndör frizura  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció    
Henger átmérője 25mm  mm
Beállítható hajsütési idő 6 - 8 - 10 - 12 s s  s
Automatikus forgás    
Állítható hőmérséklet 170 - 200 - 230  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Légáramlás maximális hőmérséklete 230°  °C
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
Csend Nem alkalmazható  
Automatikus kikapcsolás 1h  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Választható forgásirány igen  
Levehető rács Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Beépített időzítő Automatikus  
Készenléti hangjelzés    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.