ROWENTA SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0

SO CURLS PREMIUM CARE CF3730F0
Gondoskodó automatikus hajvasló keratinnal és argánolajjal a tökéletesen csillogó, hosszan tartó hajfürtökért

A Rowenta Premium Care So Curls automatikus sütővas a gyors és egyszerű felcsavarási folyamatnak köszönhetően pillanatok alatt lenyűgöző eredményeket biztosít. Az instant curling rendszer magától csavarja fel a hajat, és gyorsan és megerőltetés nélkül gyönyörű hajfürtöket biztosít, míg a 12 hőmérséklet- és időbeállítási lehetőség végtelen styling lehetőségeket kínál a laza hullámoktól az erős göndör hajig. Az ionizátor hidratálja a hajat, csillogóvá teszi azt és támogatja a frizura tartósságát. A hajápolást a kasmír keratin felület és az értékes argánolaj maximalizálja.

Referencia szám : CF3730F0

A termékelőnyei

PREMIUM CARE SO CURLS: AUTOMATIKUS, KÖNNYŰ ÉS AZONNALI HAJFELCSAVARÁS PROFESSZIONÁLIS GONDOSKODÁSSAL

A Premium Care So Curls automatikus sütővassal szempillantás alatt készíthet hajfürtöket az égési sérülés veszélye nélkül. A sütővas ionizátorral gondoskodik a hajról, mely természetesen hidratálja a hajat, hogy a felcsavarás során ne száradjon ki, a kasmír keratinnal és argánolajjal együtt hatva pedig növeli a haj csillogását, illetve véd a hajvégek töredezése és kócolódása ellen. Alkalmas puha, volument nélküli, de erős, nehezen kezelhető hajhoz is. Az instant curling rendszer az automatikus felcsavarás egyszerű folyamatát jelenti, melynek eredményei a tökéletes és csábító hajtincsek. Fordítsa a sütővasat nyílással a feje felé, helyezzen be egy hajtincset úgy, hogy a vezető rovátkán keresztül jöjjön ki a sütővasból (a hajtincs maximális szélessége a rovátka szélességének felel meg). Exkluzív vezető mechanizmus rovátkával, hogy a haj könnyen a helyére csússzon, és Ön tudja, hogy a hajtincs vastagsága megfelelő. Ezt követően a fogantyú egyszerű megnyomásával elindul a felcsavarás. Négy gyors hangjelzés jelzi, mikor kell elengedni a fogantyún lévő gombot, és azonnal örülhet is a hibátlan, varázslatos hajfürtöknek. A 12 idő és hőmérséklet beállítás végtelen styling lehetőségeket kínál az erős hajfürtöktől a laza hullámokig, a sütővas pedig a kihívást jelentő hajtípusokkal is megbirkózik. A Premium Care So Curls automatikus sütővas mindössze 30 másodperc után használatra kész a könnyű és azonnali eredmények érdekében. A sütővas teljes felülete hideg marad, így használata a hajának és ujjainak egyaránt biztonságos.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 170° - 200° - 230°  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Göndör frizura  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció    
Henger átmérője 25mm  mm
Beállítható hajsütési idő 6 - 8 - 10 - 12 s s  s
Automatikus forgás    
Állítható hőmérséklet 170 - 200 - 230  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Légáramlás maximális hőmérséklete 230°  °C
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
Csend Nem alkalmazható  
Automatikus kikapcsolás 1h  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Választható forgásirány igen  
Levehető rács Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Beépített időzítő Automatikus  
Készenléti hangjelzés    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.