ROWENTA x KARL LAGERFELD Rowenta x KARL LAGERFELD WAVES ADDICT hajsütővas CF471LF0

Rowenta x KARL LAGERFELD WAVES ADDICT hajsütővas CF471LF0
1 eszköz, 4 féle hajhullám: Válassza ki a sajátját
A Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict hajsütővas négy gyönyörű frizurát hoz Önnek elérhető közelségbe, amelyek lenyűgöznek. Fedezze fel a tökéletes hullámos stílusú frizurát a négy könnyen használható pozícióbeállítással a természetes hullámok, a tengerparti hullámok, a lágy, elegáns hullámok vagy a merész és káprázatos hullámok számára. Hat digitálisan beállítható hőmérséklet-fokozat (210°C-ig), amely a hajtípusnak megfelelően állítható, valamint fejlett funkciók a mindennapi könnyű hajformázás érdekében - mindez ergonomikus és modern kialakításban.

Cikkszám : CF471LF0

Hajsütővas, amellyel négy féle szalon minőségű hullámot érhet el könnyedén.

A Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict hajsütővas négy különböző stílusban készít szalonminőségű hullámokat a gyönyörű és egyszerű eredményekért. A hajformázás még soha nem volt ilyen egyszerű a könnyen használható átmérő- és hőmérséklet-beállításokkal, amelyekkel a hajtípusának megfelelően természetes hullámokat, tengerparti hullámokat, lágy hullámokat vagy merész hullámokat készíthet, ahogyan csak óhajtja. Fedezze fel az egyszerű, professzionális szintű hajformázást, amely minden alkalommal gyönyörű eredményt biztosít.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 120°-210°  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Hullámok  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő    
Beállítható hajsütési idő Nincs  
Automatikus forgás Nem alkalmazható  
Állítható hőmérséklet 120° - 210°  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220  V
360°-os kábel    
Színek PIROS ÉS FEKETE  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.