ROWENTA PREMIUM CARE PRECIOUS CURLS CF3460F0

PREMIUM CARE PRECIOUS CURLS CF3460F0
Gyönyörű hullámok és tökéletes gondoskodás minden hajtípus számára.

A Premium Care Precious Curls sütővas gyönyörű hullámokat készít, és maximális védelmet és kényelmet kínál. Innovatív funkciókkal rendelkezik az egyszerű stylinghoz: választható beállítás bármilyen hajtípus szerint, a felcsavarás idejét irányító és a haj túlmelegedésével szemben védelmet nyújtó integrált időzítő, valamint az egyedi, szabadalmaztatott Cashmere Keratin felület argánolajjal a gyönyörű és tökéletesen felcsavart hajért.  

Cikkszám : CF3460F0

Tökéletes ápolás és kiváló eredmények

A Premium Care Precious Curls hajsütővas végtelen hajformázási lehetőségeket kínál maximális gondoskodással. A 3 előre beállított program biztosítja a haj tipusának megfelelő ideális hőmérséklet és hajsütési idő kombinációját. Válassza ki az Önnek megfelelő stílust a laza hullámoktól a rugalmas és szoros hajfürtökig. Az egyedi,  szabadalmaztatott, argánolajos Cashmere Keratin bevonat és a hajsütést irányító integrált időzítő együtt gondoskodnak a gyönyörű hullámokról a haj túlmelegedésének kockázata nélkül. Az LCD kijelző pontos hőmérséklet vezérlést kínál. Premium Care Precious Curls: tökéletes hullámok maximális gondoskodással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 8  
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Göndör frizura  
Forma Kerek  
Beállítható hajsütési idő Yes  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Automatikus kikapcsolás YES  
Kijelző LCD  
Hőmérsékletjelző    
Akasztókampó    
Beállítás-zárolás    
Beépített időzítő Automatikus  
Készenléti hangjelzés    
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Színek Hófehér és rózsa arany  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
   
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.