ROWENTA PREMIUM CARE CF3810F0

PREMIUM CARE CF3810F0
Láthatóan rugalmasabb és egészséges, védett haj.

Rowenta Premium Care gőz sütővas: rugalmas hullámok és egészséges haj A Rowenta Premium Care gőz sütővassal könnyedén formázhat rugalmas és életerős hajfürtöket. A hydraboost technológia finom és folyamatos gőzelosztást biztosít a haj teljes hosszán, és megőrzi a haj természetes hidratáltságának 98%-át*. A haj így egészségesebb, a hullámok sokáig tartanak és ragyogóbbak, mint bármikor előtte. * 170 °C-nál / 10 másodper gőzölés

Cikkszám : CF3810F0

* 170 °C-nál / 10 másodpercnyi gőzölés.

Élvezze a tartós, rugalmas és egészséges hajat, a rowenta premium care sütővassal

A Rowenta Premium Care gőz sütővas rugalmas hullámokat és egészséges hajat biztosít. A Hydraboost technológiának és a hullám becsavarás időzítőnek köszönhetően tökéletes eredményeket kap a haj túlmelegedésének kockázata nélkül és a haj természetes hidratáltságának megtartása mellett*. Ez a Premium Care gőz sütővas három hajbecsavarási időt kínál (5 s/8 s/10 s) a haj típusa és a kívánt eredmények szerint: rövidebb idő a szabad hullámokért, hosszabb a fix hajfürtökért. A sütővas LCD kijelzővel rendelkezik, és 8 egyéni hőmérséklet beállítást kínál a haj becsavarásához a felhasználó szükségleteinek megfelelően. Egyedi, szabadalmaztatott Cashmere Keratin felületet biztosít argánolaj tartalommal a gyönyörűen csillogó hajért. Mindezt a sütővas 25 mm-es átmérője egészíti ki a természetes hajfürtök és hullámok érdekében, továbbá az automatikus biztonsági kikapcsolás egy óra tétlenség után, valamint a gyors bemelegedés mindössze 45 másodperc alatt.  

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 8  
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Göndör frizura  
Forma Kerek  
Beállítható hajsütési idő 5s / 8s / 10s  
Állítható hőmérséklet 130°C - 200  °C
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Gőz funkció    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Automatikus kikapcsolás IGEN  
Kijelző LCD  
Hőmérsékletjelző    
Beépített időzítő Automatikus  
Készenléti hangjelzés    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    
Színek Fehár & arany rózsaszín  
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.