ROWENTA POWER STRAIGHT CF5820F0

POWER STRAIGHT CF5820F0
Gyorsabb a hajvasalónál, akár 33%-os időmegtakarítás!

Kényeztesse el magát gyönyörű hajjal minden nap még a reggeli pörgésben is! A Rowenta Power Straight az első vasaló kefe hullámos és göndör hajra. A speciális hármas hatású sörtéknek köszönhetően könnyen kivasalja még a leggöndörebb hajat is. Rögzítés, kifeszítés és vasalás – gyönyörűen egyenes haj a hajtövektől a hajvégekig pár perc alatt!

Referencia szám : CF5820F0

* A Rowenta SF4210 hajvasalóval összehasonlítva. A külső laboratórium által 2017-ben 24 nőn végzett teszt gyorsabb hajegyenesítést mutatott. Teljes minta: 27 nő, átlagos időmegtakarítás: 28%.

ROWENTA POWER STRAIGHT VASALÓKEFE: GYORS VASALÁS VÉGRE A GÖNDÖR ÉS KÓCOLÓDÓ HAJNÁL IS

A göndör és kócolódó hajnak már nincs esélye. A Rowenta Power Straight hajvasalót speciálisan úgy tervezték, hogy könnyen és pár perc alatt kivasalja a leggöndörebb hajat is! Hármas hatású sörtéi gyorsan és hatékonyan befogják, feszítik és vasalják a hajszálakat. A vasalás 40 sörtével kezdődik, melyek a gyökerüknél fogva megragadják a hajszálakat. Ezután egy 100 sőrtéből álló háló következik két típusú kerámia felülettel, mely kinyújtja a hullámos hajat. Ezt követően a hajba biztonságosan állandó hőmérsékletű meleg áramlik a hőszabályozási technológiának köszönhetően, mely a gyökerektől a hajvégekig kiegyenesíti a hajat, míg a iongenerátor sima kinézetet és csillogást biztosít sztatikus elektromosság nélkül. Fedezze fel a hajvasalás új módját, mellyel pillanatok alatt gyönyörű egyenes hajat kap!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 160° - 180° - 200°  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 3  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Sebességfokozatok 3  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős egyenesítés  
Kefe típusok Melegedő sörték  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő Nem alkalmazható  
Automatikus forgás Nem alkalmazható  
Állítható hőmérséklet 160-180-200  °C
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs Nem alkalmazható  
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Csend Nem alkalmazható  
Automatikus kikapcsolás 1h  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 45  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Készenléti hangjelzés Nem alkalmazható  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.