ROWENTA POWER STRAIGHT CF5820F0

POWER STRAIGHT CF5820F0
Gyorsabb a hajvasalónál, akár 33%-os időmegtakarítás!

Kényeztesse el magát gyönyörű hajjal minden nap még a reggeli pörgésben is! A Rowenta Power Straight az első vasaló kefe hullámos és göndör hajra. A speciális hármas hatású sörtéknek köszönhetően könnyen kivasalja még a leggöndörebb hajat is. Rögzítés, kifeszítés és vasalás – gyönyörűen egyenes haj a hajtövektől a hajvégekig pár perc alatt!

Cikkszám : CF5820F0

* A Rowenta SF4210 hajvasalóval összehasonlítva. A külső laboratórium által 2017-ben 24 nőn végzett teszt gyorsabb hajegyenesítést mutatott. Teljes minta: 27 nő, átlagos időmegtakarítás: 28%.

ROWENTA POWER STRAIGHT VASALÓKEFE: GYORS VASALÁS VÉGRE A GÖNDÖR ÉS KÓCOLÓDÓ HAJNÁL IS

A göndör és kócolódó hajnak már nincs esélye. A Rowenta Power Straight hajvasalót speciálisan úgy tervezték, hogy könnyen és pár perc alatt kivasalja a leggöndörebb hajat is! Hármas hatású sörtéi gyorsan és hatékonyan befogják, feszítik és vasalják a hajszálakat. A vasalás 40 sörtével kezdődik, melyek a gyökerüknél fogva megragadják a hajszálakat. Ezután egy 100 sőrtéből álló háló következik két típusú kerámia felülettel, mely kinyújtja a hullámos hajat. Ezt követően a hajba biztonságosan állandó hőmérsékletű meleg áramlik a hőszabályozási technológiának köszönhetően, mely a gyökerektől a hajvégekig kiegyenesíti a hajat, míg a iongenerátor sima kinézetet és csillogást biztosít sztatikus elektromosság nélkül. Fedezze fel a hajvasalás új módját, mellyel pillanatok alatt gyönyörű egyenes hajat kap!

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.