ROWENTA Ovális hajkefe Volumizer Rowenta CF6130F0

Ovális hajkefe Volumizer Rowenta CF6130F0
Ismerje meg az új 3D Volumizing dimenziót a 2-szer nagyobb hajtömegért*
A Rowenta Volumizer forró levegős hajkefe a három szárító és formázó funkcióval felszerelt a gyönyörű frizura és hihetetlen hajtömeg érdekében, nap mint nap. A 3D Volume Booster technológia kombinálja az erőteljes légáramlást és a lélegzetelállító hajtömeget a sörték olyan speciális hálózatának köszönhetően. Az ovális formájú XL kefe száradás közben formázza a hajat és természetes hajtömeget biztosít a hajtövektől a hajvégekig. Fedezze fel a hajszárítást lélegzetelállító eredményekkel - vibráló fényesség és megbízható teljesítmény.

Cikkszám : CF6130F0

*Érzékelési teszt a természetes módon szárított hajhoz képest, 30 önkéntes, 1 hónap, Franciaország 2021

*Érzékelési teszt a természetes módon szárított hajhoz képest, 30 önkéntes, 1 hónap, Franciaország 2021. **Érzékelési teszt a szokásos módon szárított hajhoz képest, 30 önkéntes, 1 hónap, Franciaország 2021

A termékelőnyei

Forró levegős hajkefe 3D-s formázással, amely teljesen új szintre emeli a stílust és a szépséget

A Rowenta Volumizer egy forradalmi hajformázó eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen új dimenzióba helyezze át a hajápolási gyakorlatát. Tapasztald meg a különbséget három funkcióval - a hajtöveket megemelő szárításnál, a haj természetes volumenét növelő formázásnál, valamint a gyors szárítást lehetővé tevő XL ovális fejjel. Jelenjen meg nap mint nap gyönyörű külsővel a 4 ionizáló kimenetnek köszönhetően, amelyek milliónyi iont bocsátanak ki és 360°-os lefedettséget biztosítanak, hogy haja sima, fényes és ragyogó legyen.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 3  
Lágy levegő    
Légáramlás beállítása 3  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Természetes  
Forma Egyéb  
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Iongenerátor    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek fehér és ezüstszínű  
Csatlakozó színe fehér  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.