ROWENTA FOR ELITE KERATIN & SHINE 25 MM CF3212F0

KERATIN & SHINE 25 MM CF3212F0
TERMÉSZETES HATÁSÚ, CSILLOGÓ LOKNIK ÉS HULLÁMOK

A Rowenta For Elite hajsütővassal hibátlan loknikat készíthet. A sütővas egyedi exkluzív Keratin & Tourmaline bevonata erősíti a hajat, és a sztatikus elektromosságot is csökkentő turmalin természetes hatásának köszönhetően csillogóbbá teszi azt. Ennek eredménye a csodálatosan loknis vagy hullámos haj tökéletes csillogással.

Cikkszám : CF3212F0

ROWENTA KERATIN & SHINE 25 MM CF3212 hajsütővas: ELLENÁLLHATATLAN HULLÁMOK ÉS LOKNIK, EGYEDÜLÁLLÓ CSILLOGÁSSAL

A Rowenta For Elite hajsütővas Keratin & Tourmaline bevonatának köszönhetően fantasztikus hajfürtöket és gyönyörű egybefüggő hullámokat garantál. A keratin és turmalin exkluzív kombinációnak köszönhetően a hajsütővas természetes hatást kölcsönöz a fürtjeinek. A keratin protein egyenesíti a hajat, míg a turmalin természetes ionkibocsátó tulajdonságával fokozza a hajszálak ragyogását és csökkenti a sztatikus elektromosságot és kócolódást. Ez a sütővas nagy teljesítményű melegítő rendszert kínál a stabil 200 °C-os hőmérséklethez. A hajformázás kényelmét további praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, hideg hajformázóvég a különösen biztonságos használatért, valamint a gyors felmelegedés, hogy ne kelljen várnia. Rowenta For Elite sütővas: varázslatos hajfürtök ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Sebességfokozatok Not Applicab  
Légáramlás beállítása No  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Funkciók Göndör frizura  
Forma Kerek  
Beállítható hajsütési idő No  
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    
Színek Black  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.