ROWENTA FOR ELITE INSTANT STRAIGHT CF5712F0

INSTANT STRAIGHT CF5712F0
Egyenesítő kefe

Nagyon gyors kiegyenesítés az Instant Straight egyenesítő kefe segítségével,

A Rowenta Instant Straight egyenesítő kefével egyszerűen egyenes mozdulattal egyenesítse ki a haját. Tökéletes mindennapos használatra, fűtött kerámia sörtéi természetes egyenesítő hatást biztosítanak, miközben óvják a hajad. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor gondoskodik a lágy, fényes, és gyönyörűen formázott eredményről, amely göndörségtől és sztatikusságtól mentes. Digitális kijelzővel, a 210°C -os optimális hőmérséklet gyorssá és hatékonnyá varázsolja a hajegyenesítést.

Referencia szám : CF5712F0

Rowenta Instant Straight hajegyenesítő kefe: ultra gyors hajegyenesítés egyszerűen.

A Rowenta bemutatja az Instant Straight hajegyenesítő kefét, amely a hajvasaló és a kefe kombinációja: a gyors, egyidejű megoldásért a legegyszerűbb mozdulatokkal. Fűtött, kerámia bevonatos sörtéi kinyújtják a hajad, természetesen egyenesítve azt, tökéletes a mindennapi használatra. A jól ismert fésülő mozdulatoknak és a széles kialakítású kefének köszönhetően a haj egyetlen egyszerű lépésben egyenessé válik. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor "megzabolázott", sztatikusságtól és göndörségtől mentes hajat biztosít, amely egyszerre lágy és csillogó. Digitális kijelzővel: optimális 210°C -os hőmérséklete gondoskodik az ultra gyors, hatékony hajegyenesítésről. Mindezt a kompakt kivitel és a könnyen használható ergonomikus nyél, kényelmes, 360°-ban forgó kábel és automatikus kikapcsoló funkció teszi teljessé, a tökéletes lelki békéért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 35  
Hőmérséklet-beállítás 210  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Melegítés  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Automatikus kikapcsolás YES  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 230  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Kerámia  
Színek Black & pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.