ROWENTA FOR ELITE INSTANT STRAIGHT CF5712F0

INSTANT STRAIGHT CF5712F0
Egyenesítő kefe

Nagyon gyors kiegyenesítés az Instant Straight egyenesítő kefe segítségével,

A Rowenta Instant Straight egyenesítő kefével egyszerűen egyenes mozdulattal egyenesítse ki a haját. Tökéletes mindennapos használatra, fűtött kerámia sörtéi természetes egyenesítő hatást biztosítanak, miközben óvják a hajad. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor gondoskodik a lágy, fényes, és gyönyörűen formázott eredményről, amely göndörségtől és sztatikusságtól mentes. Digitális kijelzővel, a 210°C -os optimális hőmérséklet gyorssá és hatékonnyá varázsolja a hajegyenesítést.

Referencia szám : CF5712F0

Rowenta Instant Straight hajegyenesítő kefe: ultra gyors hajegyenesítés egyszerűen.

A Rowenta bemutatja az Instant Straight hajegyenesítő kefét, amely a hajvasaló és a kefe kombinációja: a gyors, egyidejű megoldásért a legegyszerűbb mozdulatokkal. Fűtött, kerámia bevonatos sörtéi kinyújtják a hajad, természetesen egyenesítve azt, tökéletes a mindennapi használatra. A jól ismert fésülő mozdulatoknak és a széles kialakítású kefének köszönhetően a haj egyetlen egyszerű lépésben egyenessé válik. Ugyanakkor, az egyedi ion generátor "megzabolázott", sztatikusságtól és göndörségtől mentes hajat biztosít, amely egyszerre lágy és csillogó. Digitális kijelzővel: optimális 210°C -os hőmérséklete gondoskodik az ultra gyors, hatékony hajegyenesítésről. Mindezt a kompakt kivitel és a könnyen használható ergonomikus nyél, kényelmes, 360°-ban forgó kábel és automatikus kikapcsoló funkció teszi teljessé, a tökéletes lelki békéért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 35  
Hőmérséklet-beállítás 210  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Melegítés  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Automatikus kikapcsolás YES  
Kijelző LED  
Hőmérsékletjelző    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 230  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Kerámia  
Színek Black & pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.