ROWENTA INFINITE LOOKS 14 az 1-ben CF4231F0

INFINITE LOOKS 14 az 1-ben CF4231F0
A hangulatának megfelelő, végtelen lehetőségek 

A Rowenta Infinite Looks többfunkciós hajformázó oly módon lett megtervezve, hogy korlátlan lehetőségeket biztosítson. Minden hangulatnak megfelelő 14 hajformázási változatot biztosít - a rugalmas hullámoktól kezdve egészen a luxus kivitelű, dús frizuráig, mintha fodrásznál járt volna. Fedezze fel ezt a könnyen kezelhető hajformázó eszközt, amely hajvasalóként, forrólevegős hajkefeként, hajsütővasként, kreppelőként és még további más hajformázó eszközként szolgál, kerámia felülettel ellátva a csillogó fényes haj érdekében és még további funkciókkal felszerelt.

Cikkszám : CF4231F0

Multistyler Rowenta Infinite Looks 14 az 1-ben

Remek divatos hajformák minden alkalomra: A Rowenta Infinite Looks 14 az 1-ben többfunkciós hajformázóval a lehetőségei korlátlanok. Ez a könnyen kezelhető hajformázó eszköz, amely hajvasalóként, forrólevegős hajkefeként, hajsütővasként, kreppelőként és még további más hajformázó eszközként szolgál, a kivételes trendi hajformák és végtelenül sok stílus kialakításának a titka, melyet mindennap használhat. A kúpos hajsütővas segítségével könnyen és egyszerűen a hollywoodi filmekbe illő hullámokat varázsolhat a frizurájába, a 32 mm-es forrólevegős hajkefével tökéletesen kifúvatott hajat érhet el, és a felhasználóbarát Smart Switch rendszerű, 2 az 1-ben hajvasalóval / kreppelővel divatos kreppelt vagy vasalt stílust alakíthat ki. A kerámialapok csökkentik a haj kócosodását és a statikus elektromosságot a sima, fényes és kezelhető haj érdekében, míg a hideg hegynek köszönhetően a styling használata teljesen biztonságos. Ez a készülék egész sor praktikus kiegészítővel felszerelt, beleértve az utazó/tároló tokot, a hajtömeg növelő kefét és a kúpos hajsütővashoz tartozó, spirál alakú fürtök kialakítására szolgáló hajcsavarókat és egyéb kiegészítőket. Fedezze fel a hajformázás végtelen lehetőségeit, aminek köszönhetően Ön mindig a legjobb formában indulhat el otthonról.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás NEM  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások EGY HŐMÉRSÉKLET  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Többféle hajformázás  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő    
Forma Kúp  
Beállítható hajsütési idő NEM  
Automatikus forgás Nem alkalmazható  
Kiegészítők 1: Kúpos hajsütővas  
Kiegészítők 2: VASALÓ- ÉS KREPPELŐ LAPOK 2 AZ 1-BEN  
Kiegészítők 3: ELLIPTIKUS HAJSÜTŐVAS  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
Csend Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
360°-os kábel    
Színek Abricotine és fekete  
Csatlakozó színe FEKETE  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.