ROWENTA FOR ELITE HOT AIR BRUSH

HOT AIR BRUSH
PERFECT BLOW-DRYING AND VARIOUS STYLES

AN EASY AND PERFECT BLOW-DRY

The fast and powerful Rowenta hot air brush with adjustable settings shapes and dries hair for perfectly styled results. Thanks to two distinct brushes for optimum brushing of short and long hair, as well as a concentrator for quick drying, hair is beautiful and radiant.

Referencia szám : CF8242F0

A PERFECT BLOW-DRY WITH EASE

With the Rowenta hot air brush, hair is quickly dried and perfectly styled all at once, thanks to three targeted accessories: a 38 mm Keratin & Shine coated brush for shiny, perfectly brushed hair, a 20 mm plastic bristle brush for shaping short hair and finishing, and a concentrator for fast, precise drying. Meanwhile, two speeds adjust airflow and temperature while a cool-air function sets results for long-lasting style.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.