ROWENTA HOT AIR BRUSH SET MOSAIC COLLECTION CF7825F0

HOT AIR BRUSH SET MOSAIC COLLECTION CF7825F0
könnyű kifújás és különböző formájú, kívánság szerinti frizurák

KÖNNYŰ SZÁRÍTÁS, EGYÉNI ELKÉPZELÉSEKNEK MEGFELELŐ FRIZURÁK

A Rowenta hajvasaló és hajszárító könnyen használható frizuraformázó eszköz. A kerámia felület védi a hajat és a frizurák széles skáláját kínálja egyéni elképzelések szerint. Az 1 200 W energiafelvétel gyors szárítási eredményeket kínál 2 hőmérséklet szint beállításával, plusz hideg levegő funkcióval. 

Referencia szám : CF7825F0

Rowenta hajvasaló és hajszárító: lenyűgöző frizura, pontosan a saját kívánságnak megfelelően: dús haj, beállított hajvégek, vagy természetes sima haj.

A Rowenta hajvasaló és hajszárító a kívánságainak megfelelő tökéletes frizurákat és gyors eredményeket kínál. A 3 az 1-ben funkcióval így teljes értékű fodrászeszközt jelent. A kerámia felület védi a hajat a sérüléssel szemben. A három toldóelem és a számos beállítás lehetővé teszi a frizuraformázás testre szabását saját igényeinek megfelelően, hogy tökéletes megjelenést eredményezzen minden hajtípusnál. Az 1200 W energiafelvétel gyors és hosszan tartó eredményeket tesz lehetővé. A frizuraformázási folyamat utolsó fázisában a hideg levegő hosszútávon fixálja a frizurát. A Rowenta hajsimító és hajszárító az elképzelései szerinti tökéletes frizurát kínál és ragyogóan szép, fényes hajat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő Nem alkalmazható  
Beállítható hajsütési idő NEM  
Hajvédelem és ergonómia
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.