ROWENTA HOT AIR BRUSH SET MOSAIC COLLECTION CF7825F0

HOT AIR BRUSH SET MOSAIC COLLECTION CF7825F0
könnyű kifújás és különböző formájú, kívánság szerinti frizurák

KÖNNYŰ SZÁRÍTÁS, EGYÉNI ELKÉPZELÉSEKNEK MEGFELELŐ FRIZURÁK

A Rowenta hajvasaló és hajszárító könnyen használható frizuraformázó eszköz. A kerámia felület védi a hajat és a frizurák széles skáláját kínálja egyéni elképzelések szerint. Az 1 200 W energiafelvétel gyors szárítási eredményeket kínál 2 hőmérséklet szint beállításával, plusz hideg levegő funkcióval. 

Referencia szám : CF7825F0

Rowenta hajvasaló és hajszárító: lenyűgöző frizura, pontosan a saját kívánságnak megfelelően: dús haj, beállított hajvégek, vagy természetes sima haj.

A Rowenta hajvasaló és hajszárító a kívánságainak megfelelő tökéletes frizurákat és gyors eredményeket kínál. A 3 az 1-ben funkcióval így teljes értékű fodrászeszközt jelent. A kerámia felület védi a hajat a sérüléssel szemben. A három toldóelem és a számos beállítás lehetővé teszi a frizuraformázás testre szabását saját igényeinek megfelelően, hogy tökéletes megjelenést eredményezzen minden hajtípusnál. Az 1200 W energiafelvétel gyors és hosszan tartó eredményeket tesz lehetővé. A frizuraformázási folyamat utolsó fázisában a hideg levegő hosszútávon fixálja a frizurát. A Rowenta hajsimító és hajszárító az elképzelései szerinti tökéletes frizurát kínál és ragyogóan szép, fényes hajat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Több átmérő Nem alkalmazható  
Beállítható hajsütési idő NEM  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.