ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7830F0

HOT AIR BRUSH CF7830F0
Tökéletes szárítás, ragyogó frizurák egyéni követelményeknek megfelelően

A Rowenta meleg levegős kefe ötvözi a frizura formázását egyéni követelményeknek megfelelően a tökéletes eredményekkel, és így nélkülözhetetlen styling segédeszközt jelent. Az öt darabos kiegészítő készlet lehetővé teszi a styling teljes palettáját, az 1200 W-os teljesítmény pedig gyors eredményeket biztosít. Az ionizáló hatás az új Cashmere Keratin felülettel együtt hat, aminek eredménye a sima, ragyogóan csillogó haj kócolódás nélkül.

Referencia szám : CF7830F0

Ragyogó frizurák és tökéletes styling egyéni szükségletek szerint

A Rowenta meleg levegős hajszárító ötvözi a tökéletes hajszárítást az egyéni frizuraformázás végtelen lehetőségeivel, és 1200 W teljesítményt kínál a gyors és hosszantartó frizurákért. Ez a nagy teljesítményű styling készülék az állítható légáramlásnak és hőmérsékletnek, valamint az öt sokoldalú kiegészítő készletnek köszönhetően tökéletes kinézetet biztosít bármilyen hajtípus esetén. A 38 mm átmérőjű kerámia kefe hibátlan szárítást tesz lehetővé, a kiegyenesítő kefés tartozék pedig gondoskodik a volumenről a nedves haj szárítása és egyenesítése közben. A volumennövelő tartozék, formázó fésű és a koncentrátor az egyéni styling további lehetőségeit kínálják. Az ionizáló funkció és a Cashmere Keratin felület argánolajjal együtt gondoskodik a sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajról kócolódás nélkül. A sebesség/hőmérséklet beállítás két fokozatát a hideg levegő áramlás egészíti ki, mely hosszútávon fixálja a frizurát. Lepje meg magát kiválóan luxus megjelenéssel és ragyogóan csillogó hajjal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 1200  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Henger átmérője 38  mm
Több átmérő Nem alkalmazható  
Forma Kerek  
Beállítható hajsütési idő NO  
Kiegészítők 1: Kerámia fésű & Hajegyenesítő kefe  
Kiegészítők 2: Térfogatnövelő fésű  
Kiegészítők 3: Kifésülő fésű & Szűkítő feltét  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240   
Tápkábel hossza 1.8  m
360°-os kábel    
Színek Fehér & Metál rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.