ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7830F0

HOT AIR BRUSH CF7830F0
Tökéletes szárítás, ragyogó frizurák egyéni követelményeknek megfelelően

A Rowenta meleg levegős kefe ötvözi a frizura formázását egyéni követelményeknek megfelelően a tökéletes eredményekkel, és így nélkülözhetetlen styling segédeszközt jelent. Az öt darabos kiegészítő készlet lehetővé teszi a styling teljes palettáját, az 1200 W-os teljesítmény pedig gyors eredményeket biztosít. Az ionizáló hatás az új Cashmere Keratin felülettel együtt hat, aminek eredménye a sima, ragyogóan csillogó haj kócolódás nélkül.

Referencia szám : CF7830F0

Ragyogó frizurák és tökéletes styling egyéni szükségletek szerint

A Rowenta meleg levegős hajszárító ötvözi a tökéletes hajszárítást az egyéni frizuraformázás végtelen lehetőségeivel, és 1200 W teljesítményt kínál a gyors és hosszantartó frizurákért. Ez a nagy teljesítményű styling készülék az állítható légáramlásnak és hőmérsékletnek, valamint az öt sokoldalú kiegészítő készletnek köszönhetően tökéletes kinézetet biztosít bármilyen hajtípus esetén. A 38 mm átmérőjű kerámia kefe hibátlan szárítást tesz lehetővé, a kiegyenesítő kefés tartozék pedig gondoskodik a volumenről a nedves haj szárítása és egyenesítése közben. A volumennövelő tartozék, formázó fésű és a koncentrátor az egyéni styling további lehetőségeit kínálják. Az ionizáló funkció és a Cashmere Keratin felület argánolajjal együtt gondoskodik a sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajról kócolódás nélkül. A sebesség/hőmérséklet beállítás két fokozatát a hideg levegő áramlás egészíti ki, mely hosszútávon fixálja a frizurát. Lepje meg magát kiválóan luxus megjelenéssel és ragyogóan csillogó hajjal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 1200  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Henger átmérője 38  mm
Több átmérő Nem alkalmazható  
Forma Kerek  
Beállítható hajsütési idő NO  
Kiegészítők 1: Kerámia fésű & Hajegyenesítő kefe  
Kiegészítők 2: Térfogatnövelő fésű  
Kiegészítők 3: Kifésülő fésű & Szűkítő feltét  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
360°-os kábel    
Színek Fehér & Metál rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.