ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7830F0

HOT AIR BRUSH CF7830F0
Tökéletes szárítás, ragyogó frizurák egyéni követelményeknek megfelelően

A Rowenta meleg levegős kefe ötvözi a frizura formázását egyéni követelményeknek megfelelően a tökéletes eredményekkel, és így nélkülözhetetlen styling segédeszközt jelent. Az öt darabos kiegészítő készlet lehetővé teszi a styling teljes palettáját, az 1200 W-os teljesítmény pedig gyors eredményeket biztosít. Az ionizáló hatás az új Cashmere Keratin felülettel együtt hat, aminek eredménye a sima, ragyogóan csillogó haj kócolódás nélkül.

Cikkszám : CF7830F0

Ragyogó frizurák és tökéletes styling egyéni szükségletek szerint

A Rowenta meleg levegős hajszárító ötvözi a tökéletes hajszárítást az egyéni frizuraformázás végtelen lehetőségeivel, és 1200 W teljesítményt kínál a gyors és hosszantartó frizurákért. Ez a nagy teljesítményű styling készülék az állítható légáramlásnak és hőmérsékletnek, valamint az öt sokoldalú kiegészítő készletnek köszönhetően tökéletes kinézetet biztosít bármilyen hajtípus esetén. A 38 mm átmérőjű kerámia kefe hibátlan szárítást tesz lehetővé, a kiegyenesítő kefés tartozék pedig gondoskodik a volumenről a nedves haj szárítása és egyenesítése közben. A volumennövelő tartozék, formázó fésű és a koncentrátor az egyéni styling további lehetőségeit kínálják. Az ionizáló funkció és a Cashmere Keratin felület argánolajjal együtt gondoskodik a sima és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajról kócolódás nélkül. A sebesség/hőmérséklet beállítás két fokozatát a hideg levegő áramlás egészíti ki, mely hosszútávon fixálja a frizurát. Lepje meg magát kiválóan luxus megjelenéssel és ragyogóan csillogó hajjal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

360°-os kábel    
Voltage 220–240  V
Színek Fehér & Metál rózsaszín  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Több átmérő Nem alkalmazható  
Forma Kerek  
Iongenerátor    
Akasztókampó    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A sikeres hajkefélés alapvető technikája:
• Hajmosás után törölje meg haját egy törülközővel, majd óvatosan bontsa ki. Ne használja a készüléket kusza, hátrafésült hajra vagy póthajra.
• Ossza a haját néhány centiméteres tincsekre és a tincsenként haladva használja a készüléket. Használhat hajcsatokat a többi tincs megtartásához.
• Helyezze a kefét (a hajhosszától és a kívánt hatástól függően, nagy vagy kis átmérővel) az eszköz testéhez, amíg nem kattan.
• Ezután érintse a kefét a hajtincshez: a tincs automatikusan gördül fel egyenletes, folyamatos mozgással.
FIGYELEM: Tisztítás előtt mindig húzza ki a készüléket a konnektorból.

A készülék és a kefék tisztítása:
• A készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztítsa meg száraz vagy enyhén nedves ruhával.
• Soha ne használjon alkoholt a készülék tisztításához.
• Soha ne merítse a készüléket vagy a kefét vízbe.
• Vigyázzon, hogy az éppen tisztított alkatrészek megszáradjanak.
• Rendszeresen távolítsa el a kefén maradt szőrt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készüléket feltétlenül kifésült hajon használja, és a haját néhány centiméterenként különálló tincsekre válassza szét.
• Ne felejtse el előzetesen kiszárítani és kiegyenesíteni a haját.
• Lehet, hogy a szál túl nagy, próbálja meg egy kisebb szálat.
Fontos, hogy a keféket minden felhasználás után az erre a célra biztosított védőhuzatokban tartsa.
Ha a kefe sörtéje használat előtt lapos volt, akkor a kefélés során természetesen kiegyenesedik a forró levegőfúvás és az automatikus forgás kombinációjának köszönhetően.
A hőriasztás bekapcsolt.
• Húzza ki a készüléket.
• Hagyja hűlni kb. 30 percig, mielőtt újra használná.
• Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.