ROWENTA FOR ELITE FASHION STYLIST CF4512F0

FASHION STYLIST CF4512F0
Utolérhetetlen frizura sokoldalúság egyetlen eszközzel

A Fashion Stylist bemutatja a haj styling egyedi újdonságát! Hajsimító, -felcsavaró és hullámosító készülék egyben, mely azonnal alkalmazkodik az Ön hangulatához, hogy tökéletes és divatos eredményt biztosítson. Egyszerű használat, ion generátor a sima és csillogó végső hatásért. Kerámia felülete védi a hajat, lehetővé teszi az egyszerű és gyors formázást, és bársonyos kinézetet kölcsönöz a hajnak.

Cikkszám : CF4512F0

Fashion Stylist - sütővas - hajvasaló - hullámosító olyan hullámokra, mintha kioldott copfból készítené: a frizurák végtelen lehetősége egyetlen eszközzel!

Fejezze ki a kedvét és egyedi stílusát a Fashion Stylist készülékkel! Hajegyenesítő, -felcsavaró és hullámosító az olyan hullámokért, mintha kioldott copfból készítené, mellyel különböző divatos frizurákat varázsolhat, mindez egyetlen készülékben. A 2 integrált fésűjével a hatékony hajegyenesítésért egyetlen mozdulattal, a 35 mm átmérőjű sütővassal a szabad hullámokért és a 3D hullámosító lemezekkel az olyan gyönyörű hullámokért, mintha kioldott copfból készítené, alkalmazkodik az Ön hangulatához. Az iongenerátor csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, hogy sima és csillogó hajat kapjon, míg a kerámia bevonat könnyű siklást biztosít a hajon és egészséges, selymes kinézetet kölcsönöz. A két hőmérséklet beállítás ráadásul alkalmazkodik minden hajtípushoz. Ezeket a kiváló funkciókat ráadásul egy 360°-ban forgó tápkábel egészíti ki, mely lehetővé teszi a kényelmes és praktikus használatot, biztonságos kezelést és egyszerű tárolást.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 2  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Bevonat Kerámia  
Funkciók Többféle hajformázás  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Forma Kerek  
Automatikus forgás Nem alkalmazható  
Kiegészítők 1: speciálian kialakitott hullámosító lapok  
Kiegészítők 2: 2 beépített fesű  
Kiegészítők 3: 35 mm átmérőjű hajsütővas  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hajformázási útmutató Nem alkalmazható  
Csend Nem alkalmazható  
Levehető rács Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Beállítás-zárolás Nem alkalmazható  
Készenléti hangjelzés Nem alkalmazható  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Színek Fekete és rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.