ROWENTA FOR ELITE CURLS FOREVER CF3112F0 keratinnal fekete-rózsaszín

CURLS FOREVER CF3112F0 keratinnal fekete-rózsaszín
Hosszantartó ragyogó eredmény, amilyenre mindig is vágyott - néhány másodperc alatt

A Rowenta Curls Forever hajsütővas tökéletes hajsütést kínál és hosszú ideig tartó frizurát. A hajsütővas extra vékony elliptikus teste gyönyörű loknikat alakít ki, hosszantartó hatással. A villámgyors, 30 másodperc alatti felmelegedésnek köszönhetően nem kell várnia és pillanatokon belül gyönyörű hajjal léphet ki az ajtón.

Cikkszám : CF3112F0

Curls Forever hajszárító : a hosszantartó, gyönyörű göndör frizuráért

A Rowenta Curls Forever hajsütővas tartós, gyönyörű fürtöket és tökéletes styling eszköz a gyors eredmény eléréséhez és a modern frizura kialakításához. Az extra vékony, csak 10 mm átmérőjű hajsütővas optimális hőátadást biztosít a tökéletes afro fürtök eléréséhez, amelyek sokáig kitartanak. Fedezze fel a hajsütővasat, amely a villámgyors felmelegedésnek és gyors felcsavarásnak köszönhetően megkönnyíti az életét. A Keratin & Shine felület támogatja a haj védelmét és az ionizáló hatásnak köszönhetően csökkenti a hullámosodást. Sima, könnyen formázható, ragyogóan fényes hajat eredményez. A Styling kesztyű megkönnyíti a hajsütést, úgy mint még soha máskor és lehetővé teszi a hajsütő biztonságos kezelését, anélkül, hogy félnie kellene a keze megégetésétől. Az optimális 180 °C-os hőmérséklet tökéletes eredményeket biztosít, extrém magas hőmérséklet nélkül. Rowenta Curls Forever: remek stílus és hosszantartó eredmények a hajtövektől a hajvégekig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 1  
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Forma Egyéb  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Csend Nem alkalmazható  
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
Színek Fekete és rózsaszín elite  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.