ROWENTA CURLER CF3315F0

CURLER CF3315F0
Gyönyörű loknik és hullámok

A Rowenta hajsütővas egy egyszerűen használható, gyönyörű és hosszantartó hullámokat biztosító styling hajsütővas. Az állandó, 200 °C-os hőmérséklet gyorsan gondoskodik a tökéletes eredményről, a kerámia turmalin felület pedig csökkenti a göndörséget és a sztatikus elektromosságot a sima és könnyen formázható, és nem utolsó sorban ragyogóan csillogó hajért.

Referencia szám : CF3315F0

ROWENTA HAJSÜTŐVAS: TÖKÉLETES, HOSSZANTARTÓ, FÉNYLŐEN CSILLOGÓ HAJ

Csábító hajfürtöket hozhat létre szinte azonnal, ezért a Rowenta hajsütővas nélkülözhetetlen styling kellék mindenki tökéletes kinézetéért.

Az állandó, 200 °C-os hőmérséklet gondoskodik a haj gyors hullámosításáról a 25 mm átmérő pedig ideális közepesen hosszú vagy hosszú hajra a természetesnek látszó hibátlan hullámok formázásához.

A kerámia turmalin felület ragyogó csillogást kölcsönöz a hajhullámainak azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosságot és a göndörséget így a haj puhább és könnyebben formázható.

Élvezze ki a gyors bemelegedésnek köszönhető hullámosítást a hideg hegyet a nagyobb biztonságért, valamint a 360°-ban forgatható tápkábelt a maximális mozgásszabadságért és a kényelmes használatot a frizura formázása közben.

Rowenta hajsütővas: tökéletes, fényesen csillogó hullámok.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 45  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200°  °C
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 100–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
360°-os kábel    
Színek Fekete & Metál lila  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.