ROWENTA CURLER CF3315

CURLER CF3315

Gyönyörű loknik és hullámok

A Rowenta hajsütővas egy egyszerűen használható, gyönyörű és hosszantartó hullámokat biztosító styling hajsütővas. Az állandó, 200 °C-os hőmérséklet gyorsan gondoskodik a tökéletes eredményről, a kerámia turmalin felület pedig csökkenti a göndörséget és a sztatikus elektromosságot a sima és könnyen formázható, és nem utolsó sorban ragyogóan csillogó hajért.

Referencia szám : CF3315F0

ROWENTA HAJSÜTŐVAS: TÖKÉLETES, HOSSZANTARTÓ, FÉNYLŐEN CSILLOGÓ HAJ

Csábító hajfürtöket hozhat létre szinte azonnal, ezért a Rowenta hajsütővas nélkülözhetetlen styling kellék mindenki tökéletes kinézetéért.

Az állandó, 200 °C-os hőmérséklet gondoskodik a haj gyors hullámosításáról a 25 mm átmérő pedig ideális közepesen hosszú vagy hosszú hajra a természetesnek látszó hibátlan hullámok formázásához.

A kerámia turmalin felület ragyogó csillogást kölcsönöz a hajhullámainak azáltal, hogy csökkenti a sztatikus elektromosságot és a göndörséget így a haj puhább és könnyebben formázható.

Élvezze ki a gyors bemelegedésnek köszönhető hullámosítást a hideg hegyet a nagyobb biztonságért, valamint a 360°-ban forgatható tápkábelt a maximális mozgásszabadságért és a kényelmes használatot a frizura formázása közben.

Rowenta hajsütővas: tökéletes, fényesen csillogó hullámok.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 45  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Hideg kivitelő/megfogható csúcs    
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 100–240  V
360°-os kábel    
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Fekete & Metál lila  
Garancia 2 ÉV  

Gyakori kérdések

Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.