ROWENTA COPPER FOREVER CF7819F0

COPPER FOREVER CF7819F0
TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS, VOLUMEN, GÖNDÖRÍTÉS VAGY HAJEGYENESÍTÉS

KÖNNYED HAJSZÁRÍTÁS, VÁLTOZATOS FRIZURÁK

A Rowenta körkefés hajszárító egy könnyen használható hajformázó eszköz, mellyel a három feltétnek köszönhetően a frizurák széles palettáját készítheti el, kerámia felülete pedig védi a hajat a károsodással szemben. Az 1200 W energiafelvétel gyors szárítást tesz lehetővé 2 hőmérsékletfokozattal, illetve hideg levegő funkcióval.

Referencia szám : CF7819F0

ROWENTA COPPER FOREVER KÖRKEFÉS HAJSZÁRÍTÓ: RAGYOGÓ CSILLOGÁS ÉS SZEMÉLYRESZABOTT HAJFORMÁZÁS

A Rowenta körkefés hajszárító egy teljesértékű fodrászcsomagot jelent egyetlen könnyen használható készülékbe rejtve, így stílusos frizurák széles skáláját készítheti el vele egyedi igényeinek megfelelően, gyors eredményekkel. Kerámia bevonata extra védelmet biztosít a hajnak a károsodással szemben. A 3 feltét és a számos szárítási beállítás lehetővé teszi a hajformázás testre szabását saját igényeinek megfelelően, tökéletes megjelenést garantálva minden hajtípusnál. Az 1200 W energiafelvétel gyors és hatékony hajszárítást és -formázást kínál. A Rowenta körkefés hajszárító sokszínű beállítási lehetőségeivel tetszés szerinti hajformázást kínál, miközben óvja a hajat, a hideg levegő funkció pedig gondoskodik a frizura tartós fixálásáról.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Henger átmérője 38  mm
Több átmérő Nem alkalmazható  
Beállítható hajsütési idő NO  
Kiegészítők 1: 38  mm
Kiegészítők 2: Straightening brush clip  
Kiegészítők 3: concentrator  
Hajvédelem és ergonómia
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Színek Fekete és réz  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.