ROWENTA COPPER FOREVER CF7819F0

COPPER FOREVER CF7819F0
TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS, VOLUMEN, GÖNDÖRÍTÉS VAGY HAJEGYENESÍTÉS

KÖNNYED HAJSZÁRÍTÁS, VÁLTOZATOS FRIZURÁK

A Rowenta körkefés hajszárító egy könnyen használható hajformázó eszköz, mellyel a három feltétnek köszönhetően a frizurák széles palettáját készítheti el, kerámia felülete pedig védi a hajat a károsodással szemben. Az 1200 W energiafelvétel gyors szárítást tesz lehetővé 2 hőmérsékletfokozattal, illetve hideg levegő funkcióval.

Referencia szám : CF7819F0

ROWENTA COPPER FOREVER KÖRKEFÉS HAJSZÁRÍTÓ: RAGYOGÓ CSILLOGÁS ÉS SZEMÉLYRESZABOTT HAJFORMÁZÁS

A Rowenta körkefés hajszárító egy teljesértékű fodrászcsomagot jelent egyetlen könnyen használható készülékbe rejtve, így stílusos frizurák széles skáláját készítheti el vele egyedi igényeinek megfelelően, gyors eredményekkel. Kerámia bevonata extra védelmet biztosít a hajnak a károsodással szemben. A 3 feltét és a számos szárítási beállítás lehetővé teszi a hajformázás testre szabását saját igényeinek megfelelően, tökéletes megjelenést garantálva minden hajtípusnál. Az 1200 W energiafelvétel gyors és hatékony hajszárítást és -formázást kínál. A Rowenta körkefés hajszárító sokszínű beállítási lehetőségeivel tetszés szerinti hajformázást kínál, miközben óvja a hajat, a hideg levegő funkció pedig gondoskodik a frizura tartós fixálásáról.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Felcsavart tincsek kiengedése funkció Nem alkalmazható  
Henger átmérője 38  mm
Több átmérő Nem alkalmazható  
Beállítható hajsütési idő NO  
Kiegészítők 1: 38  mm
Kiegészítők 2: Straightening brush clip  
Kiegészítők 3: concentrator  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
360°-os kábel    
Színek Fekete és réz  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.