ROWENTA BRUSH ACTIV ULTIMATE CARE Rowenta Ultimate Experience CF9720F0

BRUSH ACTIV ULTIMATE CARE Rowenta Ultimate Experience CF9720F0
Hajtömeg, styling és hajápolás
A Brush Activ’ Ultimate Care forgókefés légfúvásos hajformázó tökéletes egyensúlyt kínál a szalonszerű hajformázás és a teljes körű hajápolás között, amelynél a Careful Heat technológia a légáramlás hőmérsékletét 80°C alatt tartja, így a haj egészséges és védett marad. Fedezze fel a kivételes hajformázási élményt a haj előszárításától kezdve egészen a frizura befejezéséig: Kerámia felület és ionizáló technológia a ragyogó fényes hajért, hajformázó beállítás a legnagyobb hajtömeg elérése érdekében, innovatív ergonomikus kialakítás, sokoldalú formázás és még sok más funkció.

Cikkszám : CF9720F0

*Külső laboratórium által, klinikai felügyelet mellett végzett vizsgálat, %-os átlagban, a természetes körülmények mellett szárított hajhoz képest, Franciaország, 2021

A termékelőnyei

Forgókefés forrólevegős hajformázó, amely elképesztő hajtömeget hoz létre, teljeskörű hajápolással

Régóta várt, újdonság a hajformázásban! Az Ultimate Care Brush Activ' forrólevegős hajformázó a Rowentától forradalmasítja a hajformázást és tökéletes hajápolást és formázást biztosít. Ez a 2 az 1-ben készülék ideális segítőtárs a hajformázásban az előszárítástól a frizura befejezésig. A Careful Heat technológia teljes mértékben védi és ápolja a haját. A kvarckerámia bevonat a természetes sörtékkel és ionizáló hatással egyesülve ragyogó fényt kölcsönöz. A hajtömeg beállítás pedig lenyűgözően dús hajat varázsol.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.