ROWENTA BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0

BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0
Tökéletesen beszárított ragyogó és fényes frizura

ROTÁCIÓS KEFE, MELY OTTHONI KÖRNYEZETBEN IS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL GONDOSKODIK A PROFESSZIONÁLIS HAJSZÁRÍTÁSRÓL A TÖKÉLETES CSILLOGÁSÉRT ÉS ÁPOLÁSÉRT

Brush Activ' Premium Care kefe természetes disznósörtéből a maximális volumenért és hajcsillogásért. Ez a forgó kefe hibátlan hajformázást biztosít az automatikus balra vagy jobbra történő forgással. Az 1000 W teljesítmény hatékony és egyszerű hajszárítást eredményez gyors és professzionális eredményekkel, a két kefeméret pedig lehetővé teszi a különböző hosszúságú haj formázását. A kasmír, keratin és argánolaj tartalmú felületkezelést dupla ionizátorok egészítik ki, melyek fénylő csillogást kölcsönöznek, így otthoni környezetben is olyan frizurát készíthet el, mint egy fodrász. A kefe még akkoris forog, amikor a hideg levegő funkcióra van beállítva.

Cikkszám : CF9540F0

FODRÁSZATI MINŐSÉG OTTHONI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, MAXIMÁLIS VOLUMENNEL ÉS CSILLOGÁSSAL

A Brush Activ' Premium Care egy tökéletes eszköz az elegáns és pompás megjelenés kialakítására otthona kényelmében, tökéletesen megszárítja és formázza a hajat, és kiváló, professzionális eredményeket biztosít.

A professzionális fodrászeszköz minőségével egyenértékű rotációs kefe dupla ionizátorokkal van felszerelve, melyek akár 40-szer több iont generálnak* a kócolódás és sztatikus elektromosság csökkentése érdekében, valamint a sima, csillogó és könnyen formázható hajért.

A kiváló eredményeket a különösen kényelmes használat egészíti ki, mivel az 1000 W teljesítményű motor szinte azonnal fodrászszalonból megszokott eredményeket biztosít, a két egyszerűen használható forgáskapcsoló lehetővé teszi a balra és jobbra történő forgást az intuitív hajszárítási folyamat során.

Az olyan modern funkciókkal, mint a három fokozatú sebesség/hőmérséklet beállítás és a hideg levegő funkció a hosszantartó eredményekért, a dupla ionizátor, argánolajos, kasmír és keratin felület, valamint az új Brush Activ' Premium Care kefe a csodálatos csillogás és lenyűgöző volumen csupán egy karnyújtásnyira van.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Fűtőelem típusa Alumínium  
360°-os kábel    
Voltage 220–240  V
Színek Metál rózsaszín & Fehér  
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Légáramlás beállítása 2  
Hideg levegő fújása    
Lágy levegő    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Kefe típusok Természetes  
Több átmérő    
Forma Kerek  
Automatikus forgás    
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Választható forgásirány IGEN  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Kefetartó tok    
   
   
   
   
   
Wet hair  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A sikeres hajkefélés alapvető technikája:
• Hajmosás után törölje meg haját egy törülközővel, majd óvatosan bontsa ki. Ne használja a készüléket kusza, hátrafésült hajra vagy póthajra.
• Ossza a haját néhány centiméteres tincsekre és a tincsenként haladva használja a készüléket. Használhat hajcsatokat a többi tincs megtartásához.
• Helyezze a kefét (a hajhosszától és a kívánt hatástól függően, nagy vagy kis átmérővel) az eszköz testéhez, amíg nem kattan.
• Ezután érintse a kefét a hajtincshez: a tincs automatikusan gördül fel egyenletes, folyamatos mozgással.
FIGYELEM: Tisztítás előtt mindig húzza ki a készüléket a konnektorból.

A készülék és a kefék tisztítása:
• A készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztítsa meg száraz vagy enyhén nedves ruhával.
• Soha ne használjon alkoholt a készülék tisztításához.
• Soha ne merítse a készüléket vagy a kefét vízbe.
• Vigyázzon, hogy az éppen tisztított alkatrészek megszáradjanak.
• Rendszeresen távolítsa el a kefén maradt szőrt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készüléket feltétlenül kifésült hajon használja, és a haját néhány centiméterenként különálló tincsekre válassza szét.
• Ne felejtse el előzetesen kiszárítani és kiegyenesíteni a haját.
• Lehet, hogy a szál túl nagy, próbálja meg egy kisebb szálat.
Fontos, hogy a keféket minden felhasználás után az erre a célra biztosított védőhuzatokban tartsa.
Ha a kefe sörtéje használat előtt lapos volt, akkor a kefélés során természetesen kiegyenesedik a forró levegőfúvás és az automatikus forgás kombinációjának köszönhetően.
A hőriasztás bekapcsolt.
• Húzza ki a készüléket.
• Hagyja hűlni kb. 30 percig, mielőtt újra használná.
• Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.