ROWENTA BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0

BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540F0
Tökéletesen beszárított ragyogó és fényes frizura

ROTÁCIÓS KEFE, MELY OTTHONI KÖRNYEZETBEN IS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL GONDOSKODIK A PROFESSZIONÁLIS HAJSZÁRÍTÁSRÓL A TÖKÉLETES CSILLOGÁSÉRT ÉS ÁPOLÁSÉRT

Brush Activ' Premium Care kefe természetes disznósörtéből a maximális volumenért és hajcsillogásért. Ez a forgó kefe hibátlan hajformázást biztosít az automatikus balra vagy jobbra történő forgással. Az 1000 W teljesítmény hatékony és egyszerű hajszárítást eredményez gyors és professzionális eredményekkel, a két kefeméret pedig lehetővé teszi a különböző hosszúságú haj formázását. A kasmír, keratin és argánolaj tartalmú felületkezelést dupla ionizátorok egészítik ki, melyek fénylő csillogást kölcsönöznek, így otthoni környezetben is olyan frizurát készíthet el, mint egy fodrász. A kefe még akkoris forog, amikor a hideg levegő funkcióra van beállítva.

Referencia szám : CF9540F0

FODRÁSZATI MINŐSÉG OTTHONI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, MAXIMÁLIS VOLUMENNEL ÉS CSILLOGÁSSAL

A Brush Activ' Premium Care egy tökéletes eszköz az elegáns és pompás megjelenés kialakítására otthona kényelmében, tökéletesen megszárítja és formázza a hajat, és kiváló, professzionális eredményeket biztosít.

A professzionális fodrászeszköz minőségével egyenértékű rotációs kefe dupla ionizátorokkal van felszerelve, melyek akár 40-szer több iont generálnak* a kócolódás és sztatikus elektromosság csökkentése érdekében, valamint a sima, csillogó és könnyen formázható hajért.

A kiváló eredményeket a különösen kényelmes használat egészíti ki, mivel az 1000 W teljesítményű motor szinte azonnal fodrászszalonból megszokott eredményeket biztosít, a két egyszerűen használható forgáskapcsoló lehetővé teszi a balra és jobbra történő forgást az intuitív hajszárítási folyamat során.

Az olyan modern funkciókkal, mint a három fokozatú sebesség/hőmérséklet beállítás és a hideg levegő funkció a hosszantartó eredményekért, a dupla ionizátor, argánolajos, kasmír és keratin felület, valamint az új Brush Activ' Premium Care kefe a csodálatos csillogás és lenyűgöző volumen csupán egy karnyújtásnyira van.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 1000  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Légáramlás beállítása 2  
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kasmír keratin  
Funkciók Meleglevegős, forgófejű hajformázó  
Kefe típusok Természetes  
Henger átmérője 40-50  mm
Több átmérő    
Forma Kerek  
Automatikus forgás    
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Választható forgásirány IGEN  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Kefetartó tok    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240   
Tápkábel hossza 1,8  m
Színek Metál rózsaszín & Fehér  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.