ROWENTA BASIC COPPER FOREVER CF3319F0

BASIC COPPER FOREVER CF3319F0
TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ HULLÁMOK ÉS LOKNIK

A Rowenta hajsütővassal tökéletes és ellenállhatatlan loknikat formázhat. Turmalin bevonata erősíti a hajat, emellett természetes ionizáló hatásának köszönhetően antisztatikus hatással is bír, formázás közben természetes csillogást adva a csodás hullámoknak.

Referencia szám : CF3319F0

ROWENTA CURLER BASIC HAJSÜTŐVAS: TÖKÉLETES HULLÁMOK ÉS LOKNIK, RAGYOGÓ CSILLOGÁSSAL

A Rowenta hajsütővassal csodálatos göndör fürtöket és hullámokat készíthet a turmalin bevonatnak köszönhetően. Ez az egyedülálló bevonat javítja a loknik minőségét, mivel természetes ionadagolásával csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, valamint hidratálja a hajat. Az állandó 200 °C-os formázóhőmérséklet mögött egy nagyteljesítményű melegítőrendszer áll, a hajformázás kényelmét pedig további praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, hideg hajformázóvég a különösen biztonságos használatért, valamint a gyors felmelegedés, mely rendkívüli előny a rohanásban. Rowenta hajsütővas: varázslatos hajfürtök ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hőmérséklet-beállítás 1 (200 °C)  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Bevonat Ceramic Tourmaline felület  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200°  °C
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 60  s
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Elektromos feszültség 100–240  V
360°-os kábel    
Színek Fekete és réz  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.