ROWENTA AIR BRUSH CF8216F0

AIR BRUSH CF8216F0
TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FRIZURÁK

TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FRIZURÁK A gyors szárításnak és a funkciók széles skálájának köszönhetően a Rowenta meleg levegős hajformázó lenyűgöző eredményt és a különböző frizurastílusok választékát kínálja. Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, az tökéletesített kefék pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén.

Referencia szám : CF8216F0

ROWENTA MELEG LEVEGŐS KEFE: TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉS A FRIZURÁK VÉGTELEN LEHETŐSÉGE

A Rowenta meleg levegős kefe sokoldalú eszköz a frizura formázására, aminek köszönhetően egy karnyújtásnyira van a fantasztikus frizurák széles skálájától. Az 1200 W teljesítmény gyors és hatékony hajszárítást biztosít, a három fej és a választható beállítások pedig tökéletes kinézetet varázsolnak bármilyen hajtípus esetén. A 38 mm átmérőjű kefe precízen beszárítja a hajvégeket a tökéletes kinézetért, mintha fodrásztól jönne és megnöveli a volumenét a haj teljes hosszán Ideális hosszú hajra, de megbirkózik a makacs hajjal is. A 20 mm átmérőjű, sűrű sörtéjű kefe lehetővé teszi a finomabb vagy közepes hosszúságú haj egyszerű formázását és tökéletes végeredményt és kitűnő segítség a frufru tökéletes formázásához. A koncentrátornak a haj előszárításakor veheti hasznát, a volumennövelő hatás, valamint a hideg levegő funkció pedig fixálja a végső frizura kívánt formáját, hogy egész nap tartson.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 1200  W
Hőmérséklet-beállítás 2  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Funkciók Meleglevegős hajformázó  
Kefe típusok Szintetikus  
Több átmérő    
Forma Kerek  
Kiegészítők 1: 38mm brush  
Kiegészítők 2: 20mm brush  
Kiegészítők 3: Concentrator  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Tápkábel hossza 1.80  m
360°-os kábel    
Színek Black & Lipstick red  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.