ROWENTA x KARL LAGERFELD ROWENTA KARL ELITE EASYLISS SF161LF0

ROWENTA KARL ELITE EASYLISS SF161LF0
Egyszerű és könnyű hajformázás
A ROWENTA KARL ELITE EASYLISS hajvasaló a tökéletes és erőlködésmentes hajvasalásra lett megtervezve, és ideális a gyors és egyszerű eredmények eléréséhez, amelyre minden nap számíthat. Ez a megbízható hajvasaló egyetlen nyomógomb és egyetlen, 200 °C-os hőfokra történő beállítás segítségével könnyen kezelhető, aminek köszönhetően a hajformázás gyorsabb és erőlködésmentes lesz.

Cikkszám : SF161LF0

A termékelőnyei

Sima és könnyed hajformázás egy olyan eszköznek köszönhetően, amelynek a használata egyszerűbb már nem is lehet.

Fedezze fel a hajformázást egy olyan hajvasalóval, amelynek köszönhetően pillanatok alatt tökéletes külsővel indulhat el otthonról. A hajvasalás sosem volt ennél egyszerűbb! A hőfoknak a gyors teljesítményt biztosító egyetlen üzemmódjával és a hajvasaló egyetlen nyomógomb segítségével történő kezelésével kiváló és erőlködésmentes eredményeket ér el. Búcsúzzon el a sztatikus elektromosságtól és a haj kócosodásától A kerámia turmalin felület természetes módon negatív ionokat hoz létre a sima, fényes hajért, a mozgó vasalólemez-rendszer pedig optimális nyomást gyakorol a hajtincsre a maximális hatékonyság érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia turmalin  
Szabadon mozgó lapok    
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Hőmérsékletjelző    
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
360°-os kábel    
Színek Fekete és piros  
Csatlakozó színe Fekete  
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.