ROWENTA x KARL LAGERFELD K/ PRO STYLIST Rowenta SF467LF0

K/ PRO STYLIST Rowenta SF467LF0
Professzionális szintű hajformázás, 41 %-al fényesebb haj*
A Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist hajvasaló egy professzionális hajformázó eszköz, amely a beépített fésűnek köszönhetően minden hajtípust egy mozdulattal kiegyenesít, a haj tövétől kezdve egészen a hajvégekig. Az ionizátor és az exkluzív Keratin & Glow felület ragyogóan szép és tökéletes frizurát eredményez. A hőmérséklet szigorú ellenőrzése és 140 °C és 210 °C közötti beállítása a sokoldalú hajformázáshoz- beleértve a 170 °C-os hőmérsékleten történő hajápolást, amely védi a hajat a sérüléstől. A mozgó hajvasaló lapok igazodnak a hajköteg vastagságához és a könnyen kezelhető LDC kijelzővel együtt a haj elegáns frizurává formázása könnyebb, mint valaha.

Cikkszám : SF467LF0

*%-os átlag, független laboratórium által végzett vizsgálat természetes hajon, Franciaország 2021

*%-os átlag, független laboratórium által végzett vizsgálat kontra természetes haj, Franciaország 2021

A termékelőnyei

Professzionális hajvasaló, amely selymesen simává teszi a hajat és 41%-kal* több fényt ad a hajnak.

A Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist hajvasaló beépített fésűvel és Keratin & Glow felülettel rendelkezik, amely kisimítja és kondicionálja a hajat a kiváló megjelenés érdekében. A Keratin & Glow felületnek és az ionizátornak köszönhetően egyetlen mozdulattal sima és fényes hajat varázsolhat magának. A felhasználóbarát LCD kijelző és a hőmérséklet-beállítások egyszerű és professzionális hajvasalást tesznek lehetővé a selymesebb hajhullámok érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Göndörítésre alkalmas kialakítás    
Szabadon mozgó lapok    
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Hajkímélő 170 °C-os hőmérséklet-beállítás    
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Tárolótáska    
Kijelző LCD  
Hőmérsékletjelző    
Automatikus kikapcsolás IGEN  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
Egyebek Keratin felületű vasalólapok  
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Kerámia  
Színek Fekete és piros  
Csatlakozó színe Fekete  
A csomag részét képező további kiegészítők Integrált kefe és hajcsatok  
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.