ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE SF8210F0

ULTIMATE EXPERIENCE SF8210F0
Kiváló csúszás. Tökéletes stílus. Egyszerűen Önnek készült.

Semmi máshoz nem hasonlítható az a remek és üde érzés, amely olyan, mint amilyet a hajszalonból történő távozáskor érez. A Rowenta Ultimate Experiencehajvasaló pontosan ezt az érzést segít Önnek elérni, az otthona kényelmében. Ébressze fel az érzékeit és élvezze a különleges hajformázó eszközt, amely forradalmat hoz a külseje ápolásába. Az tökéletes siklást biztosító ásványi kő simítólapokat a profi készülékek ihlették és minden megerőltetés nélkül professzionális eredmények elérését teszik lehetővé a haj tökéletes szépsége érdekében.

Cikkszám : SF8210F0

*180° mellett

A termékelőnyei

Ultimate Experience Hajvasaló professzionális eredményekkel

A tökéletesség elérése még sohasem volt ilyen könnyű. A Rowenta Ultimate Experiencehajvasaló ugyanolyan üde frizura érzését teszi lehetővé, mintha hajszalonban járt volna. Egyszerűen kifejezve, forradalom az otthoni hajápolásban. A Rowenta a hajápolás terén szerzett évtizedes tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki ezt a prémium osztályú hajvasalót, amely az ásványi kőzetből készült professzionális felületnek köszönhetően a haj húzása nélküli, hibamentes siklást biztosít. A készülék speciális professzionális fogantyúval van felszerelve és olyan 3D technológiás lebegő simítólapokkal rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy természetes módon és megerőltetés nélkül remek frizurát varázsoljon magának, valamint számos továbbfejlesztett biztonsági funkcióval bír, amelyek gondtalan használatot biztosítanak. A hajvasaláson kívül próbálja ki a hajcsavarást és hullámosítást is. Engedjen szabad utat a fantáziájának és érjen el elbűvölő eredményeket.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Szabadon mozgó lapok    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Kijelző LED  
Biztonság Hőálló védőtok  
Automatikus kikapcsolás 45 perc  
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Kerámia  
Tápkábel hossza 2.70  m
Színek Fekete és réz  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.