ROWENTA PREMIUM CARE 7/7 SF7460F0

PREMIUM CARE 7/7 SF7460F0
Mindennapi vasalás a haj sérülése nélkül*

Premium Care 7/7 tökéletes styling segédeszközt jelent mindennapi használatra, a 7/7-es beállítása megőrzi a haj 100%-os ellenálló képességét* az optimális 170 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően. Az egyedi szabadalmaztatott Cashmere Keratin felület argánolajjal és iongenerátorral kombinálva fantasztikus csillogást eredményez, a LED kijelző pedig lehetővé teszi a hőmérséklet pontos vezérlését.

Referencia szám : SF7460F0

*7/7 beállításnál. *Hajvégtörés teszt normál európai típusú hajon végezve – Független laboratórium – Franciaország/2014. július.

*7/7 beállításnál. *Hajvégtörés teszt nem megnövelt érzékenységű európai típusú hajon végezve – Független laboratórium – Franciaország/2013. július.

Mindennapi tökéletes hajegyenesítés

A tökéletes eredményeinek és maximális védelemnek köszönhetően* a Premium Care 7/7 ideális segédeszköz a mindennapi stylinghoz, mely elegánsan egyenes, ragyogóan csillogó hajat biztosít. A 7/7-es beállítás (170 °C-os hőmérséklet) megőrzi a haj ellenálló képességének 100%-át* és olyan frizura formázási folyamatot tesz lehetővé, mely tökéletesen megfelel a mindennapi használatnak a sérülés kockázata nélkül. Az iongenerátor és az egyedi, szabadalmaztatott Cashmere Keratin felület kombinációja argánolajjal sima, ragyogóan csillogó és könnyen formázható hajat biztosít. A LED kijelző lehetővé teszi a pontos hőmérséklet vezérlést 130-tól 200 °C-ig, a lebegő vasalólemez rendszer pedig optimális nyomást és magas hatékonyságú frizuraformázást biztosít. A tökéletes mindennapi vasaló segédeszköz további funkciókkal is rendelkezik: 360°-ban forgatható tápkábel a praktikus és kényelmes használatért, és biztonságos tárolás a lapzárási rendszernek köszönhetően.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kasmír keratin  
Funkciók Teljesen egyenes  
Hajegyenesítő lapok méretei 25 x 90  mm
Szabadon mozgó lapok    
Állítható hőmérséklet 130°C / 150°C / 170°C / 200  °C
Hajvédelem és ergonómia
Hajtípushoz alkalmazkodó hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Hajkímélő 170 °C-os hőmérséklet-beállítás    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Akasztókampó    
Kijelző LED  
Felmelegedési idő 30  s
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240   
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
Színek Fehér & arany rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.