ROWENTA FOR ELITE OPTILISS II IONIC SF3232F0

OPTILISS II IONIC SF3232F0
Egyszerű és gyors hajformázás a sima haj érdekében és ragyogó csillogás
A ROWENTA OPTILISS hajvasaló a hatékony eredmények és remek frizura kombinációját nyújtja, aminek köszönhetően a bájos és fényes haj csupán egy karnyújtásnyira van Öntől. A hajvasaló exkluzív kerámia felülete egyedi fényt kölcsönöz a hajnak azáltal, hogy csökkenti a haj statikus elektromosságát és kócosságát. Az olyan funkciók, mint az állandó hőmérséklet ellenőrzés vagy a 10 fokozatban állítható hőmérséklet minden hajtípus számára használhatók és lenyűgöző eredményeket biztosítanak.

Cikkszám : SF3232F0

A termékelőnyei

ROWENTA OPTILISS IONIC hajvasaló: Bájos és fényes haj csupán egy karnyújtásnyira

Emelje új szintre a hajápolást és stílust a kiváló hajvasalásnak köszönhetően. A ROWENTA OPTILISS IONIC hajvasaló nagy hatékonyságú hajformázó eszköz, exkluzív, kerámia hajvasaló, amely a haj vasalása mellett természetesen fényessé varázsolja a hajat. A 10 beállítható hőmérséklet fokozat gyors és hatékony hajvasalást tesz lehetővé és minden hajtípus számára megfelelő, valamint a mindennapi hajformázás igényeit is maradéktalanul kielégíti. A hajvasaló a lebegő hajvasaló lapok rendszerének köszönhetően biztosítja a haj egyetlen húzással történő kiegyenesítését és a 30 másodperces bemelegedés lehetővé teszi, hogy rendkívül gyorsan és tökéletes frizurával lépjen ki az otthonából. A könnyű kezelésnek és a számos praktikus funkciónak köszönhetően az új hajvasaló sugárzóan szép fényes hajat és tökéletes frizurát biztosít minden nap.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Kerámia  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
Színek Fekete és rózsaszín  
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.