ROWENTA ULTIMATE PRO DIGITAL CV9620F0

ULTIMATE PRO DIGITAL CV9620F0
PROFESSZIONÁLIS TELJESÍTMÉNY ÉS GONDOS SZÁRÍTÁS CSENDES MOTORRAL ÉS ALACSONY SÚLLYAL

A Rowenta digitális hajszárító professzionális szintű szárítást kínál a nagy teljesítménynek és a tartós, hosszú élettartamú szerkezetnek köszönhetően. A hajszárító digitális motorral van felszerelve, mely a hagyományos professzionális AC motorokénál 2x hosszabb élettartamot biztosít, ráadásul akár 4x csendesebb*. Különböző styling funkciókkal rendelkezik, beleértve a gondoskodó beállítást, hogy minden nap egyedi megjelenést és csillogást kölcsönözhessen a hajának.

Cikkszám : CV9620F0

*mint az azonos márkájú AC szárítók

*az azonos márkájú AC szárítókkal szemben

A termékelőnyei

ROWENTA PRO DIGITAL DIGITÁLIS HAJSZÁRÍTÓ: PROFESSZIONÁLIS ÉS GONDOSKODÓ HAJSZÁRÍTÁS, CSENDES MOTORRAL ÉS ALACSONY SÚLLYAL

Élje át a professzionális teljesítményt és varázsoljon gyönyörű frizurákat a Rowenta Ultimate Pro digitális szárítóval. A digitális motor továbbfejlesztett kefe nélküli technológiája optimális teljesítményt kölcsönöz a motornak a maximális szárítási teljesítményért, ugyanakkor hosszabb berendezés élettartamot biztosít a hagyományos AC motorokhoz képest, ráadásul csendesebb és könnyebb*. A hat sebesség és hőmérséklet beállítás maximális irányítást ad Önnek a frizura stylingja fölött, az Advanced Care funkció automatikusan vezérli a hőmérsékletet és a légáramlást az egészséges, gondoskodó szárításért. A tartozékok közé tartozik egy diffúzor a varázslatos volumenért és tökéletes hajfürtökért, egy 10 mm koncentrátor a magas precizitású stylingért annak minden részletében. Az intenzív ion generátor csökkenti a kócolódást és semlegesíti a sztatikus elektromosságot. Ennek eredménye a sima, puha és könnyen formázható, ragyogóan csillogó haj. A hideg levegő a tökéletes styling utolsó lépése, amikor hosszú távon fixálja a frizurát.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.