ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE SCALP CARE CV9240F0

ULTIMATE EXPERIENCE SCALP CARE CV9240F0
A haj gondozása a hajgyökereknél kezdődik

Ápolja a haját gyengéd figyelemmel, mert megérdemli: A Rowenta Ultimate Experience Scalp Care hajszárító hatékony hajszárítást biztosít a fejbőr gyengéd masszírozásának minden előnyével együtt, a hajszárító használatának felülmúlhatatlan élménye mellett. Helyezze a szépítkezést egy új szintre a puha, mozgó nyúlványokkal, amelyek serkentik a fejbőr vérellátottságát az erősebb haj érdekében, míg a finom vibrációk megemelik a hajszálakat a nagyobb hajvolumen érdekében.

Cikkszám : CV9240F0

*vs. Studio Dry, független laboratóriumi teszt, Lengyelország 2020.

A termékelőnyei

Hajszárító Rowenta Ultimate Experience Scalp Care

Egészségesebb haj, különleges hajszárítás és fejbőr masszázs, csupán egy karnyújtásnyira: A Rowenta Ultimate Experience Scalp Care hajszárító a hajszárítás nagyobb élményét kiegészíti a fejbőr gyengéd masszírozásával, annak érdekében, hogy a haj szebb és egészségesebb legyen. Az Active Scalp Revitalizer toldóelem új adag gondoskodást nyújt a haj szárításánál a puha, mozgó nyúlványoknak köszönhetően, amelyek növelik a fejbőr vérkeringését az egészséges haj érdekében, és gyengéd vibrációkkal megemelik a hajat a nagyobb volumen eléréséhez. A kényeztetést és relaxálást kiegészíti az okos dizájn, a 2200 W nagy teljesítmény, és a hosszú élettartamú kefe nélküli motor, amely tökéletes szárítási eredményeket biztosít. A kompakt és összecsukható dizájn rendkívül praktikus és kényelmes - otthoni és használatra és utazáshoz. A hajszárító Advanced Care beállítása és az ionizáló technológia egészségessé, simává és szép fényessé teszi a hajat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Dry and style with care  
Brushless motor (BLDC)  
Iongenerátor    
2 concentrators + diffuser  
Színek Fehér és rézszínű  
Elektromos feszültség 220–240  V
A csomag részét képező további kiegészítők A fejbőr aktív revitalizálása  
Teljesítmény 2200  W
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 2  
Fúvócső méretei 7 és 11  mm
   
Diffúzor feltét típusa Aktív  
   
Mixed  
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Levehető rács    
   
Összecsukható    
Energiatakarékos    
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.