ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE SCALP CARE CV9240F0

ULTIMATE EXPERIENCE SCALP CARE CV9240F0
A haj gondozása a hajgyökereknél kezdődik

Ápolja a haját gyengéd figyelemmel, mert megérdemli: A Rowenta Ultimate Experience Scalp Care hajszárító hatékony hajszárítást biztosít a fejbőr gyengéd masszírozásának minden előnyével együtt, a hajszárító használatának felülmúlhatatlan élménye mellett. Helyezze a szépítkezést egy új szintre a puha, mozgó nyúlványokkal, amelyek serkentik a fejbőr vérellátottságát az erősebb haj érdekében, míg a finom vibrációk megemelik a hajszálakat a nagyobb hajvolumen érdekében.

Cikkszám : CV9240F0

A termékelőnyei

Hajszárító Rowenta Ultimate Experience Scalp Care

Egészségesebb haj, különleges hajszárítás és fejbőr masszázs, csupán egy karnyújtásnyira: A Rowenta Ultimate Experience Scalp Care hajszárító a hajszárítás nagyobb élményét kiegészíti a fejbőr gyengéd masszírozásával, annak érdekében, hogy a haj szebb és egészségesebb legyen. Az Active Scalp Revitalizer toldóelem új adag gondoskodást nyújt a haj szárításánál a puha, mozgó nyúlványoknak köszönhetően, amelyek növelik a fejbőr vérkeringését az egészséges haj érdekében, és gyengéd vibrációkkal megemelik a hajat a nagyobb volumen eléréséhez. A kényeztetést és relaxálást kiegészíti az okos dizájn, a 2200 W nagy teljesítmény, és a hosszú élettartamú kefe nélküli motor, amely tökéletes szárítási eredményeket biztosít. A kompakt és összecsukható dizájn rendkívül praktikus és kényelmes - otthoni és használatra és utazáshoz. A hajszárító Advanced Care beállítása és az ionizáló technológia egészségessé, simává és szép fényessé teszi a hajat.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2200  W
Fúvócső méretei 7 és 11  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 2  
Diffúzor feltét típusa Aktív  
Scalp care    
Diffuser    
Gender Mixed  
Accessories included 2 concentrators + diffuser  
Műszaki jellemzők
A csomag részét képező további kiegészítők A fejbőr aktív revitalizálása  
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek Fehér és rézszínű  
Hajvédelem és ergonómia
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa Brushless motor (BLDC)  
Összecsukható    
Levehető rács    
Energiatakarékos    
Premium gift box    
Drying    
Blow dry    
Fast drying    
Hair need Dry and style with care  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.