ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE CV9820F0

ULTIMATE EXPERIENCE CV9820F0
Hajszárítás extra gondoskodással
Fedezze fel a hajszárítót, amely megváltoztatja a hajápolást: a Rowenta Ultimate Experience hajszárító a pozitív és negatív töltésű ionok erejét használja fel az átlagon felüli hajápoláshoz, a kompromisszumok nélküli teljesítmények elérésében. Az Air-to-Care technológia segít megvédeni a hajat a por általi szennyeződéstől és egyúttal kiemeli a haj természetes szépségét. Élvezze a tökéletes élményt és könnyedséget a Switch & Style rendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy hajszárításról egyetlen érintéssel hajformázásra váltson.

Cikkszám : CV9820F0

* External laboratory test, 30 women, France, 2019.

** Compared to a regular ionic hair dryer of the manufacturer.

A termékelőnyei

Ultimate Experience Hajszárító: A haj egészségének tökéletes ápolása

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító kiváló megoldásokat és eredményeket kínál egyszerű módon és kompromisszumok nélkül a prémium minőségű hajszárításhoz. Az új, Air-To-Care technológia kettős ionos kezelést biztosít, amely védi a hajat a portól és más szennyeződésektől, és egyúttal hozzájárul a haj természetes szépségének a hangsúlyozásához és a haj fényének megtartásához. Az exkluzív Switch & Style rendszer a beépített tartozékokat szó szerint karnyújtásnyira tartja, így a hajszárításról egyetlen kattintással hajformázásra válthat. Fedezze fel a hajápolás és a teljesítmény kiváló kombinációját: három beállítható sebesség a légáramlás és hőmérséklet saját igényeknek megfelelő beállításához, továbbfejlesztett ergonómia a kivételes kényelem érdekében. A frizurának a hideg levegő löket segítségével történő végső rögzítése lehetőségének köszönhetően a haj egész nap tökéletes marad.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Iongenerátor    
Kompakt    
Színek Kék és rézszínű  
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 2.5  m
Egyebek Air-To-Care technológia  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
A csomag részét képező további kiegészítők Switch & Style rendszer  
Teljesítmény 1500  W
Levegősebesség (km/óra) 160  
Sebességfokozatok 3  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Levehető rács    
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.